|
View Poll Results: Exotic Honeyz
|
|
McLaren F1
|

|
6 |
10.53% |
|
Ferrari Enzo
|

|
9 |
15.79% |
|
Saleen S7
|

|
1 |
1.75% |
|
Ferrari F 50
|

|
4 |
7.02% |
|
Bugatti 16/4 Veyron
|

|
13 |
22.81% |
|
Poerche Carrera GT
|

|
3 |
5.26% |
|
Koenigsegg CC
|

|
5 |
8.77% |
|
Lamborghini Murcielago
|

|
13 |
22.81% |
|
Ford GT
|

|
3 |
5.26% |
25-02-07, 20:03
|
|
Stage 1
|
Re: Exotic Carz
oare dc nu ma mira ca cele mai multe voturi le are murcielago!? 
voi batetzi campii cam totzi pe aici...sa fim seriosi Murcielago e cea mai reushita dintre ele...p departe!
|
|
|
25-02-07, 20:29
|
|
 Stage 4
|
De acord cu SephirothO.o. Lamborghini Murcielago e No. 1.
|
|
|
28-02-07, 19:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
topic din 2003  oricum mi`a facut placere sa`l recitesc  cand erau mai putini de 100 de useri
|
|
|
01-03-07, 14:24
|
|
 Stage 5
|
Bugatti...pentru ca o avut curaj sa faca ceea ce o facut...
|
|
|
02-03-07, 17:26
|
|
 Stage 5
|
Dupa cum au zis si o echipa intreaga de experti in supermasini, niste oameni care le-au cam testat pe toate si stiu ce vorbesc, Ferrari Enzo este singura masina care are absolut totul!
De la frumusete, performante, pret pana la istorie si EXCLUSIVITATE!
da, McLaren e vechi si cunoscut, dar nu are istoria de 60 de ani de la Ferrari, la fel ca si Bugatti...care nu au scos numai 3-4 modele, iar Murcielago.....nu are istorie, si nici nu prea exclusiva in sectia supermasinilor....si track performance aproape deloc. Koenigsegg si mai putin, cu 3 modele in 5 ani, si vreo 200 de unitati vandute, Saleen, Ford GT sunt un ''one time wonder'', Carrera GT .... nu are istorie si nu e asa exclusiva.....
Asa ca , eu am votat cu ceea ce se vede si in semnatura....unicul Ferrari Enzo!
|
|
|
03-03-07, 18:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
Dupa cum au zis si o echipa intreaga de experti in supermasini, niste oameni care le-au cam testat pe toate si stiu ce vorbesc, Ferrari Enzo este singura masina care are absolut totul!
De la frumusete, performante, pret pana la istorie si EXCLUSIVITATE!
da, McLaren e vechi si cunoscut, dar nu are istoria de 60 de ani de la Ferrari, la fel ca si Bugatti...care nu au scos numai 3-4 modele, iar Murcielago.....nu are istorie, si nici nu prea exclusiva in sectia supermasinilor....si track performance aproape deloc. Koenigsegg si mai putin, cu 3 modele in 5 ani, si vreo 200 de unitati vandute, Saleen, Ford GT sunt un ''one time wonder'', Carrera GT .... nu are istorie si nu e asa exclusiva.....
Asa ca , eu am votat cu ceea ce se vede si in semnatura....unicul Ferrari Enzo!
|
se pare k tu ti cont numai de faima acestor masini ca marca de succes de-a lungul timpului.. insa aici vorbim de masini propriuzise...shi vorbim de cea mai exotica masina nu de cea mai cunoscuta..
Cum poti sa zici k enzo e cea mai exclusivista in timp ce isi imparte platforma tehnica shi multe alte elemente cu maser mc12 care dk veni vorba e mai rapid in unele teste
Cand vezi designul lui enzo (nu prea elegant) te astepti sa fie cea mai tare pe circuit.. dar adevarul e k mclaren f1 e mai rapid shi in linie dreapta shi pe pista chiar dk e o masina cu >10ani mai veche shi are o apasare aerodinamica mult mai precara..
pe circuit cele mai rapide hypercaruri europene (nush unde se situeaza saleen) sunt pagani zonda f shi carrera gt (spre surprinderea ta porsche are un pedigree de curse cel putin la fel de onorabil k shi ferrari shi a dominat mult timp cursele de anduranta k LeMans, etc.).. nu poti sa spui k carrera gt nu are istorie.. normal k nu are cum nici enzo nu are.. sunt masini relativ noi..
pareea mea e k pangani zonda f e cea mai exclusivista exotica de pe piata si cea mai buna varinta .... fiind printre cele mai manevrabile supercaruri, avand cea mai buna calitate a fabricatiei.. EXCLUSIVITATE.. doar ~50 modele produse..interiorul care e o opera de arta..+ la partea de design a contribuit shi celebrul pilot si prieten al lui pagani ..manuel fangio..
asta e doar parerea mea.. am respect pt ce a facut dl enzo ferrari dar de acolo pana la a considera actualul model de top ferrari a fi cel mai bun hypercar mai este...F40 e pt mine cel mai complet ferrari..acesta fiind culmea facut k o riposta la porsche 959 shi folosit pt a jubileul de 40 ani
uite de ex ce timp a scos enzo in comparatie cu f1 shi carrera gt sa nu mai vb de monstii aialati micihttp://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/204717/fastest_ever_track_test.html
Last edited by AK-ZER; 03-03-07 at 18:20.
|
|
|
03-03-07, 18:26
|
|
 Stage 5
|
ei, dupa cum zicea cel care a inceput acest thread, sa nu ne axam decizia pe Performante, pentru ca acolo Veyronul le-ar cam lua pe toate (stiu ca si eu am facut orecum referire la performante, dar nu m-am axat dorect pe acest subiect). Iar daca vine vorba de EXCLUSIVITATE, MC12 are numai 20 de unitati....asa ca a cam luat Zonda F , dar la capitolul istorie, cunoastere , faima, tot Ferrari ramane primul. Nu poti ignora cei 60 de ani de constructie de supermasini si 60 de ani de competitii...ceea ce multe dintre candidate in acest poll NU AU!
Daca ar fi sa le luam asa:
frumusete, istorie: F50, Enzo
performante: Veyron
exclusivitate: Koenigsegg
si cam atat......
|
|
|
06-03-07, 17:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
ei, dupa cum zicea cel care a inceput acest thread, sa nu ne axam decizia pe Performante, pentru ca acolo Veyronul le-ar cam lua pe toate (stiu ca si eu am facut orecum referire la performante, dar nu m-am axat dorect pe acest subiect). Iar daca vine vorba de EXCLUSIVITATE, MC12 are numai 20 de unitati....asa ca a cam luat Zonda F , dar la capitolul istorie, cunoastere , faima, tot Ferrari ramane primul. Nu poti ignora cei 60 de ani de constructie de supermasini si 60 de ani de competitii...ceea ce multe dintre candidate in acest poll NU AU!
Daca ar fi sa le luam asa:
frumusete, istorie: F50, Enzo
performante: Veyron
exclusivitate: Koenigsegg
si cam atat......
|
The Maserati MC12 is a grand tourer produced by Maserati to allow a racing variant to compete in the FIA GT Championship. The car entered production in 2004 with 25 cars produced (5 additional cars were also produced in 2004; however, they were not for sale). A further 25 were produced in 2005 making a total of 50 cars available for customers, all of which were pre-sold for €600 000.
ca marca ferrari i-a lauri.. dar k model individual enzo nu e nici pe departe the ultimate supercar.. nici macar unul dintre cele mai bune ferrari-uri.. acolo au loc F40, 250GTO, F355, F430 s.a...
|
|
|
06-03-07, 18:00
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
1. enzo poate o sa devina cea mai exclusivista masina.. deoarece in ultimu timp multe exemplare au luat calea nemuririi
2. cred ca ar fi trebuit inclus aici si diablo gt..
3. am vazut ca McLaren F1 si Ferrari F50 au putine voturi si chiar nu stiu de ce.. fiecare dintre aceste doua masini au facut senzatie la vremea lor.. si chiar mai fac si acum; nu stiu cine nu ar vreau sa aiba un F50 sau un F1 (cand au construit McLarenu i-au pus acest nume ca o aluzie la F50  )
|
|
|
06-03-07, 18:50
|
|
|
Observator 4tuning
  Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Doamne mult aberezi peste tot mai boyWonder
Ontopic : threadul a fost creeat in 2003 noi suntem in 2007 ! wake up people
|
|
|
|
|