Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 28-03-04, 21:14   #16
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Ca nu are motor de BMW!!!! Dar tie RS4 tiar placea sa puie la AUDi RS4 un motor de skyline? Si unde ramane european power? Bine eu apreciez munca lor ca au incercat sa faca ceva unic, dar oricum......... Dar am citit undeva ca cineva a reusit sa faca un BMW cu o mie si ceva de cai \"cu motor de BMW\" ! O sa va pun linkul mai tarziu ca trebuie sa-l caut!
Old 28-03-04, 21:31   #17
DZ1

Stage 5

DZ1's Avatar

Nu era vorba ca au incercat ceva unic...mai sunt cateva BMW-uri cu motoare de Supra.....baieti au vrut sa aiba un motor mai puternic pe masina.....
Un BMW sa il aduci la 1000Cp te costa cel putin 100.000Eur....
O Supra la aceasi putere te costa ca. 30.000EUR.....
Iar la sfarsit motorul de Supra rezista mai mult......
Asta nu inseamna ca BMW face motoare proaste, dar nu face motoare Turbo iar 1000Cp nu poti sa ii ai fara Turbo.....iar un Turbo sa il pui la un motor cu alt caracteristic(aspirant)...nu merge prea bine...

Catalin ar fi fericit sa aiba Skyline-ul intreg nu numai motorul...desi daca n-ar avea de ales ar lua si numai motorul
DZ1 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-04, 21:42   #18
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Frumos BMW.Ma intreb cam cat ar costa motorul ala de supra (e motor de supra...ok am inteles..dar e si modificat nu? ) adik ar trebui sa fie si modoficat.ingenios proiect.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 28-03-04, 21:56   #19
DZ1

Stage 5

DZ1's Avatar

Pai motorul original sa ai noroc si timp atunci sa fie intre 4-10.000 EUR..
depinde de Km si starea lui.....
modificarile aduse la motor sa fie si ele in jur de 15.000 EUR......
Iar modificarea BMW-ului sa se potriveasca motorul de Supra costa sute de ore de munca si transpiratie.....si multi nervi......
DZ1 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-04, 22:27   #20
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"DZ1\"
Nu era vorba ca au incercat ceva unic...mai sunt cateva BMW-uri cu motoare de Supra.....baieti au vrut sa aiba un motor mai puternic pe masina.....
Un BMW sa il aduci la 1000Cp te costa cel putin 100.000Eur....
O Supra la aceasi putere te costa ca. 30.000EUR.....
Iar la sfarsit motorul de Supra rezista mai mult......
Asta nu inseamna ca BMW face motoare proaste, dar nu face motoare Turbo iar 1000Cp nu poti sa ii ai fara Turbo.....iar un Turbo sa il pui la un motor cu alt caracteristic(aspirant)...nu merge prea bine...

Catalin ar fi fericit sa aiba Skyline-ul intreg nu numai motorul...desi daca n-ar avea de ales ar lua si numai motorul
asa..este dz1..mas multumi..si cu un motor de skyline.. desi ..miar placea sa am toata masina..
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-04, 22:57   #21
BogdanCMS
Guest

NASCA cam are dreptate.Pai cum mai ramane cu masinile europene?Motoare japoneze pe BMW,asta e cam blasfemie.Eu apreciez f mult masinile japoneze,dar alea au stilul lor, BMWul si alte europene fortzoase au un alt stil,nu ar trebui incurcate aici.Sincer,Cataline,daca ash avea RS4 al tau,sa vina unu' cu un motor de Skyline si sa mi-l dea cu 1000$ si nu l-ash lua sa-l pun pe masina.Poate daca ar fi moca'l-as lua sa-l vand mai departe.Are si Audi ala farmecul lui,pe care-l strici de tot daca-i schimbi \"inima\".Daca tot tine cineva mortzis sa aiba un motor de Supra sub capota,isi ia o Supra si gata.Nu vad rostul transplantului,chiar daca motorul e mai tunabil,si in plus defaimeaza traditia,iar o traditie trebuie respectata!But that's just what I'm thinking!
Peace!
  Reply With Quote
Old 29-03-04, 01:53   #22
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :S

Parerea mea !
Daca motorul de tractor ar fi mai performant l-as schimba oricand cu unul de M !
Metaforic vb !
Ce ma intereseaza de traditie de tot felul de chesti !
\"Am\" o masina de 700 de cp cu alt motor nu cel de M si cu asta basta ce ma intereseaza pe mine traditia cand la semafor nu discut cu un Ferarri 575M de exemplu...................
Ia spuneti-mi voi mie !
Este o simpla parere !
Sunt sute de cazuri in care proprietari isi schimba motoarele !
Old 29-03-04, 11:37   #23
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

da turbo110,bine ai zis,parerea ta si o respectam...dar in contrast cu tine,eu unul nu sunt adeptul schimbatului de motor,prefere sa il modific pe cel pe care il am in limitele financiare si bineinteles ale motorului...
Old 29-03-04, 12:43   #24
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

poi..da tnos..dar ca sa aduci un motor.de m..cum a zis si dz1..te costa o gramada de bani....pe cand un motor de supra...se modifica..relativ..de usor...la 700 cp...pe mine nu mar deranja...sami schimb motorul cu alt motor mai performant...
Old 29-03-04, 12:53   #25
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

da catalin,stiu si sunt constient...dar eu asta as face incetul cu incetul... dar asa sunt eu...altii sunt altfel....fiecare are piticii lui pe creier...nu???
TNos is offline   Reply With Quote
Old 29-03-04, 14:44   #26
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by \"NASCA\"
Sau batut joc de mashina! N-au putut sa faca un BMW power de 750hp!?
pai asta e faza... nu au putut... daca puteau faceau din motoru de BMW... ca sa scoata 700 cp dintr-un motor de bmw le trebuia un mototr mult mai mare decat cel de 6 cilindrii shi 3000 cmc de pe supra :P + mai multzi bani decat pt 2 JZE... :P
Old 29-03-04, 19:49   #27
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Vizitati linkul acesta! Sa ma corectati daca ceva n-am inteles drept, despre BMW m de 1060hp!
http://www.dtmpower.net/forum/showth...hreadid=114240
NASCA is offline   Reply With Quote
Old 29-03-04, 19:58   #28
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
A swedish tuningcompany got an e36 M3 projectcar with 1060 hp they write on their site. The motor is an 98 mod s50 that they have made to 3,8L. With kompressor and funnygas it gives 1060 hp they say.
uitate bine la ce am ingroshat din acel post!
tekno is offline   Reply With Quote
Old 29-03-04, 21:13   #29
NASCA

Stage 3

NASCA's Avatar

Ma scuzati daca e off topic dar nu stiam unde s-o pun!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	m3meet0.jpg
Views:	83
Size:	475.3 KB
ID:	4765  
NASCA is offline   Reply With Quote
Old 29-03-04, 23:49   #30
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

deci sa revenim la subiect... bmw de care ziceai tuh nu e pe benzina ca e pe alt ocmbustibil... cine cunoashte sa ne zica shi noua la ce se zice funnygas...
tekno is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -