10-05-08, 16:49
|
|
Stage 5
|
Re: 9ff demonstreaza ca GT9 e chiar rapid: 409 km/h
apropo...chiar ei compara cu bugatti veyron....la 0-100 nu prea se descurca porche-ul bine.....si chiar si asa au scos 409 km/h pt ca-i facuta din carton...sa fim seriosi ..cat de luxos e veyronul inauntru si asta parca-i cotetz
|
|
|
10-05-08, 16:55
|
|
Banned
Stage 5
|
cert e ca spatele e oribil...apoi..sa fim seriosi, veyron-ul e limitat ! ...
Apoi exista alte masini care sunt mai puternice, dar nu sunt in productie
|
|
|
10-05-08, 17:01
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Adytza22
Ia uitati-va la roata spate , janta are o poza cu modelul jantei fata.
|
Se numesc huse pt. slicuri,absolut toate slicurile facute pt. viteze mari(vedeti si la monoposturile de Formula 1 cand sunt scoase din garaj) sunt protejate cu aceste huse tocmai pt. a impiedica anumite corpuri straine sa ajunga pe partea de rulare a anvelopei!-Aderenta trebuie sa fie perfecta la acele viteze!
Mister Elucidat!!!
|
|
|
10-05-08, 17:12
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
veyron, porsche... cam acelasi aluat.cred ca cei care au facut acest porsche nu au vrut sa deranjeze pe cei care au facut veyronul si viceversa.dc? poi porsche si vw cam sunt mana`n mana.si sunt ceva motoaredin grupul vag care sunt facute de porsche.si cum porsche si cu grupul vag sunt prieteni buni cred ca si`au impartit categoriile cand au facut aceste2 super masini.veyron mai versatila sa zicem si acest minunat porsche mai sport, mai de pista.ca sa va iasa din gand comparatia gt9 vs veyron
|
|
|
10-05-08, 17:15
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vacaroz
veyron, porsche... cam acelasi aluat.cred ca cei care au facut acest porsche nu au vrut sa deranjeze pe cei care au facut veyronul si viceversa.dc? poi porsche si vw cam sunt mana`n mana.si sunt ceva motoaredin grupul vag care sunt facute de porsche.si cum porsche si cu grupul vag sunt prieteni buni cred ca si`au impartit categoriile cand au facut aceste2 super masini.veyron mai versatila sa zicem si acest minunat porsche mai sport, mai de pista.ca sa va iasa din gand comparatia gt9 vs veyron
|
Acesta este un 9ff GT9,nu mai are nici o legatura cu firma porsche,cu atat mai putin cu grupul VAG!
|
|
|
10-05-08, 17:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by THX-1
Acesta este un 9ff GT9,nu mai are nici o legatura cu firma porsche,cu atat mai putin cu grupul VAG!
|
si as mai avea eu de adaugat ca nu e deloc asta mai sport ca veyronu ))
|
|
|
10-05-08, 18:55
|
|
Stage 3
|
Primele poze sigur sant lucrate ... ca au si unele mici erori!
Cine a postat pozele ori nu s-a uitat la ele ori este complet dezinteresat de parerea pasionatilor de pe acest forum!
|
|
|
10-05-08, 19:17
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by boy_wonder
ete si masina in realitate.. sa numai existe dubii..
|
fatza de cea din pozle de la inceput sunt mici diferente...clar mashina exista shi se shtie k cei de la 9ff au demarat acest proiectcu ceva vreme in urma cu intentia clar anuntata de a depashi cei 400 de km\h...la paraguri eu aparut nishte lamele ..extensii sau prelungiri puteti sa le spuneti cum vretzi
cei care o ard cu photoshopul sunt cu putzine probleme...mashina exista se shtie de ea e un monstru...ce conteaa acele capace huse care sunt puse?...parerea mea este k sunt jante pline shi cum spunea cineva mai sus cred k au fost puse ptr a imbunatati aerodinamik...shi ptr a nu arata urat k sa ziceam ori a fost aplicat ceva peste un autocolant sau facut f finut cu aerograful un model de janta..atata tot...ce e tema asa mare de dezbatut?...iar ptr baietii cu veyronul ce sa zic...sa se roage poate o sa apara shi la nfs sa se joaca shi ei...suntetzi praf...contestatzi pe ce baza?..doar voi shtitzi...hai k imi racesc shi imi sonsum degeaba vorbele cu nimeni...bravo 9ff...exceptzional...iar ptr cel cu grupul VAG shi legatura shi conspiratia realizata intre companii...ce pot sa ic nam cuvinte...eshti mare frate...eshti priceput chiar ai viziune nu gluma...iai demascat iai dat de gol...ai desconspirat...bravo... ...
|
|
|
10-05-08, 19:18
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Quote:
Originally Posted by THX-1
Se numesc huse pt. slicuri,absolut toate slicurile facute pt. viteze mari(vedeti si la monoposturile de Formula 1 cand sunt scoase din garaj) sunt protejate cu aceste huse tocmai pt. a impiedica anumite corpuri straine sa ajunga pe partea de rulare a anvelopei!-Aderenta trebuie sa fie perfecta la acele viteze!
Mister Elucidat!!!
|
Sunt doar niste capace care acopera jantele, nu sunt si huse pe cauciuc. Si am explicat chestia asta mai devreme. Multumim pt completarea facuta de tine, gresita dealtfel.
@ axxel4you, ce greseli vezi tu in primele poze? Si nu spune de capacele care acopera jantele spate, daca vezi altceva. Chiar sunt curios, poate nu am observat eu ceva.
|
|
|
10-05-08, 19:21
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by apache
apropo...chiar ei compara cu bugatti veyron....la 0-100 nu prea se descurca porche-ul bine.....si chiar si asa au scos 409 km/h pt ca-i facuta din carton...sa fim seriosi ..cat de luxos e veyronul inauntru si asta parca-i cotetz
|
auzi loganu lu tata... ...carbon kevlar nu e acelshi lucru cu carton...e chiar de k k t 9ff'u asta nu?...auzi cotez ice omu'...lnu mai posta pe forum ce dumneeu invata k ai capacitatea anu asta...ai lucruri mai bune de facut...
|
|
|
10-05-08, 19:22
|
|
Stage 3
|
Vad ca uni tot o ard cu gasirea de scuze sau motive de ce arata aiurea. in fata de ce arata jantele normal sau in fata nu conteaza aerodinamica sau huse pentru anvelope .. da in fata nu are tot anvelope performante alea nu meritau huse ?
Asta e ! Masina exista e frumoasa dar uni si-au batut joc de poze!
|
|
|
10-05-08, 19:46
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by axxel4you
Vad ca uni tot o ard cu gasirea de scuze sau motive de ce arata aiurea. in fata de ce arata jantele normal sau in fata nu conteaza aerodinamica sau huse pentru anvelope .. da in fata nu are tot anvelope performante alea nu meritau huse ?
Asta e ! Masina exista e frumoasa dar uni si-au batut joc de poze!
|
good point.. trebuia sa fie si in fata huse
in al doilea rand, daca erau huse trebuia sa se vada o cuta, ceva.. dar se vede ca sunt puse! si se vede ca sunt puse de amator! o janta e stramb taiata. Nu ma intereseaza ca masina exista sau nu si nici ce performante are! eu doar contest un singur lucru POZELE SUNT TRUCATE
|
|
|
10-05-08, 20:58
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
apache: termenul carbon kevlar este mentionat in prezentarea de la inceputul topicului. dar cred ca stiai deja asta
intr-adevar nu se compara cu veyron dar frate.. sunt satul pe fiecare forum orice masina care are ba peste 1000 de cai, ba peste 405 km pac intra veyronu in discutie! mi s-a luat! stiu ce e veyronu' e o masina de vis, o respect foarte mult si mi-as dori cu siguranta una in dauna a mai multor masini poate chiar mai bune decat ea..dar hai sa o lasam in pace si IN GLORIE!
|
|
|
10-05-08, 22:13
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
eram sigur ca or sa vina si comparatiile cu veyron.....ar fi fost imposibil....dar ca un fan porsche ce sunt as alege 9ff-ul fara discutie....asa cum e zgomotul interior eu tot 9ff as alege .....
|
|
|
10-05-08, 22:21
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Eu zic ca nu pot fi comparate cele 2 masini din multe puncte de vedere. Felul in care este Veyronul construit, exteriorul, interiorul, silentiozitatea, confortul, nici unul din aceste aspecte nu este comparabil cu cele ale 9ff. Totusi toate aceste puncte in plus care le are Veyronul se regasesc si in pretul masinii, de peste 2 ori mai mare.
|
|
|
|
|