06-05-08, 17:28
|
|
Stage 3
|
Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition
Tuningul este o operaţiune în care ai nevoie de multă inspiraţie, această inspiraţie poate proveni chiar şi din canabis, după cum ne-o demonstreză cei de la Hofele cu modelul Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition.
Ne-am fi aşteptat la un astfel de tuning din partea jamaicanilor, dar de fapt cei care s-au hotărât să îi dea o abordare "rasta" au fost ruşi. Hofele reuşeşte, astfel, să iasă în evidenţă cu un model personalizat inedit, deşi ar fi fost mai firesc ca să ne prezinte cu unul cu tema Vodka Edition.
Exteriorul nu a trădează natura narcotică a modelului, fiind personalizat prin intermediul unui pachet sportiv, a unor jante de 20 inchi şi a celor patru evacuării, prin care , pentru a păstra tema, ar trebui să iasă un fum albicios, pufăit agale. Pentru a nu uita însă că acesta nu este un Cayenne oarecare, tunerul l-a ornat cu plante de canabis cromate pe lateral.
Interiorul este de-a dreptul "high", abundând în culori şi plante brodate pe tapiţerie. Instrumentarul de bord este la fel de strident colorat ca steagul Jamaicăi şi excesul coloristic continuă cu inserţiile din habitaclu.
|
|
|
06-05-08, 19:48
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Re: Porsche Cayenne Turbo Cannabis Edition
aoleeeu trece pe lista mea de cele mai dorite 10 masini )) asta e una in care sa poti sa fumezi verde in ambianta exacta ) i'm in love
|
|
|
25-04-09, 19:41
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Da,stas,e High !! )
|
|
|
25-04-09, 20:07
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
exteriorul ala e de vis, dar la interior cam naspa culorile alea, oricum ceva tipic a la jamaica..
|
|
|
25-04-09, 20:08
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
Daca fumezi,o sa crezi ca te afli intr-un curcubeu )
|
|
|
26-04-09, 17:26
|
|
Stage 5
|
high!!!cum e sa fii high
tare
|
|
|
26-04-09, 17:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
e funky rau de tot
|
|
|
26-04-09, 23:06
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by chelloo83
high!!!cum e sa fii high
tare
|
Exact High am vrut sa scriu si eu )
|
|
|
27-04-09, 11:24
|
|
Stage 5
|
spre deosebire de cannabis, asta SIGUR da dependenta
|
|
|
27-04-09, 12:23
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
frumoasa...singurul lucru care nu imi place este bordul ala in 3 culori....e...aiurea....in rest e super....
|
|
|
28-04-09, 20:30
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Masina e frumoasa,dar totusi parca e prea colorata. E Cayenne...e limuzina...
BTW,pun pariu ca mai mult de jumatate din cei care au facut comentarii nu au fumat marijuana. Si mai pariez ca 99% din cei care o sa cumpere asa ceva (daca o sa existe cineva) nu o sa fumeze niciodata marijuana in masina. Jantele cam seamana cu cele de pe chiushapte.
Oricum,dau bine pe masina. E frumoasa...pe afara. Poate si inauntru ar fi fost frumoasa,daca s-ar fi rezumat la cusaturi colorate,"balariile" de pe tetiere,si eventual bordul in 2 culori,nu in 25.
|
|
|
28-04-09, 20:36
|
|
Seat Driver
Stage 5
|
Eu am fumat,adevarat ca nu Marijuana,ci ceva mai slab
|
|
|
28-04-09, 20:48
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
bine,tu,dar restul ??
si oricum... ai fumat o data si gata,nu esti ca negrii aia de stau pe acoperis si viseaza cum rasare soarele,si fumeaza zilnic. Oricum,cred ca ai inteles unde bat. Gata ca s'tem off-topic grav.
|
|
|
01-05-09, 20:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eMH
Masina e frumoasa,dar totusi parca e prea colorata. E Cayenne...e limuzina...
BTW,pun pariu ca mai mult de jumatate din cei care au facut comentarii nu au fumat marijuana. Si mai pariez ca 99% din cei care o sa cumpere asa ceva (daca o sa existe cineva) nu o sa fumeze niciodata marijuana in masina. Jantele cam seamana cu cele de pe chiushapte.
Oricum,dau bine pe masina. E frumoasa...pe afara. Poate si inauntru ar fi fost frumoasa,daca s-ar fi rezumat la cusaturi colorate,"balariile" de pe tetiere,si eventual bordul in 2 culori,nu in 25.
|
nu te contrazic in legatura cu fumatul...masina e o idee trasnita, nu cred ca va fi cumparata de multa lume...interiorul e destul de ok, cu exceptia bordului mult prea colorat...poti fuma cata iarba vrei,bordul tot iti rupe ochii...chiar daca esti cu capul in nori tot e tipator...indiferent daca fumezi zilnic sau ocazional...
|
|
|
02-05-09, 15:02
|
|
Saab Pilot
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
|
E prea tare
Detaliile fac totul. Vreu unul la fel
|
|
|
|
|