Quote:
Originally Posted by crazy-unique
nu puteau si ei sa puna un motor de 150 pe ea.ce e aia 90..o fi ea mica da tot nu fuge k lumea
|
intrebare: "ce e aia 90"
raspuns
rin acel numar, "90", se exprima caii putere ai masinii, care masina fuge foarte bine, pentru greutatea pe care o are.
Poate nu stiai dar mult mai important este raportul dintre caii putere si greutatea masinii, care se exprima prin raportul cai putere pe tona.Nici mie nu mi place matematica da la asta e foarte simplu de calculat
, fiindca are fix o tona, adik raportul este unu' foarte favorabil=> 90cp/tona
Tare curios sunt ce versiune de e46 ai, fiindca e posibil sa ai o mare surpriza, raport mai prost
raportul la serie 3 asta nou(e90) 320i Touring este de 98 cp/tona, asa k sunt tare curios c versiune de e46 ai????????, sa vedem dak mai razi cu aceeasi pofta
app: fiat 500 1.4 16V stock are 100 de cp foarte tunabili si trebuie sa apara si abarth, versiunea racing(un fel de //M la BMW)Astept cu interes rasp tau la intrebare si sa nu imi interpretezi gresit postul k si eu sunt un mare fan al bavarezilor
OFF: Ma mir k ink nu au aparut adevaratii "raceri", sa inceapa sa spuna k au ei 520d si k are mai multi cai.Raportul CP/tona face masina performanta, fiindca orice cal are nevoie de o carutza usoara k sa mearga mai repede