02-05-08, 15:41
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Old School Cars]
|
Re: Weber Sportcars "faster one"
|
|
|
02-05-08, 16:17
|
|
Stage 3
|
Bai frate , chiar nu inteleg unii oameni , PE NIMENI NU INTERESEAZA ASPECTUL MASINII !!!
Este un supercar de vis ! Este incredibil cum spuneti cu atata ura despre o masina de 900 CP ca este oribila si despre Logan sa spuneti in toate topicurile ca este "frumusel" sau ca "merge asa"...DE CE ? Fiindca vi-l permiteti ? Ce va permiteti este frumos ? LOGANUL este o masina oribila , nu asta !
|
|
|
02-05-08, 16:48
|
|
Stage 5
|
O masina impresionanta prin performantze, insa aspectul nu e deloc unul frumos...
|
|
|
02-05-08, 18:32
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup]
|
oricum, mai frumoasa decat au scos-o nu ar fi posibil.
de fapt e greu de digerat designul organic mai ales la masini. e un proiect foarte curajos care demonstreaza ca functionalul pur nu e tocmai estetic (cred ca la fel de oripilati ar fi fost si bunicii nostri invatati cu saretele cu motor la vederea R-ului de la audi).
|
|
|
02-05-08, 19:48
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by plsx
|
din lateral e singrul unghi in care masina arata mai mult decat decent.nici eu nu zic ca e frumoasa dar nici urata nu e deloc.totusi are linii care se imbina si o aerodinamica foarte bunz zic eu.nu stiu ce inteleg restul prin aerodinamica dar parerea mea e ca este multe peste veyron, gt-r si alte sport car`uri.nu trebuie sa`ti placa neaparat ca sa fie aerodinamica.intr`o perioada nici mie nu`mi placeau deloc masinile de F1
|
|
|
03-05-08, 00:24
|
|
Stage 5
|
eu nu inteleg de ce sunteti asa siguri ca sta bine la aerodinamica, cum v-ati dat seama ? poate vorbesc aiurea da partea frontala nu prea arata ca fiind foarte aerodinamica si plafonu ala e inaltat rau, da ma rog, o fi
|
|
|
03-05-08, 00:45
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
|
pai e relativ simplu: singurul "hop" aerodinamic e gura prin care intra aerul; in rest, toate formele sunt facute in asa fel incat masina sa nu se umfle ca un balon sau sa se ridice de pe sosea. pana la urma e un street-car, de aceea nu e ca o sageata si (probabil) nu are nevoie de parasute la franare.
mie mi se pare ca arata ca masina de strada "obisnuita" care a fost "sapata" de curentii de aer din tunelul de testare arodinamica; se vede cu ochiul liber ca e o masina care sta bine in curbe si e stabila la viteze mari.
|
|
|
03-05-08, 12:08
|
|
Stage 5
|
spre deosebire de asta bugatti e o masina luxoasa mai tare ca chestia de mai sus
|
|
|
03-05-08, 12:48
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by Alfa 164
Bai frate , chiar nu inteleg unii oameni , PE NIMENI NU INTERESEAZA ASPECTUL MASINII !!!
Este un supercar de vis ! Este incredibil cum spuneti cu atata ura despre o masina de 900 CP ca este oribila si despre Logan sa spuneti in toate topicurile ca este "frumusel" sau ca "merge asa"...DE CE ? Fiindca vi-l permiteti ? Ce va permiteti este frumos ? LOGANUL este o masina oribila , nu asta !
|
=))) cum poti sa compari loganu` cu asa ceva??
|
|
|
05-05-08, 13:54
|
|
Stage 5
|
dumnezeule....a doua masina a lor si ii LA FEL DE URATA, ba chiar MAI urata.
oamenii astia nici macar nu incearca
|
|
|
09-05-08, 01:26
|
|
Stage 5
Member of: [Virtual Tuning] [Design Team]
|
... cu siguranta e diferita... sa vedem ce masini "face" pe circuit...
|
|
|
14-05-08, 01:25
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
nu m-am rabdat sa nu comentez,lucru care il fac f f rar.cum poate sa se pronunte uni ca masina e naspa,ca nu mi-ar trebuio,ca e facuta cu laba,etc.nu vi frica de dumnezeu.dar eu cred ca e lipsa de ocupatie s-au invidie in viata lor nu o sa aiba uni asa masina.masina din toate punctele de vedere este un supercar,se pise pe f f MULTE masini daca nu pe toate,vad ca uni nu sant in clar sa faci suta in 2,7 sec,forta care te lipeste in scaun este de aproape 1G.
|
frumuoasa masina ar fi frumos daca spoilerul s ar retrage ca la carrera gt ca seama na ku al lui...............(zozo respect faci niste masini frumoase
|
|
|
15-05-08, 09:10
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Designu nu e prea reusit dar as cumpara o numai pentru performante 1 cp/kg cam cat unn ariel atom
|
|
|
18-05-08, 01:14
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [VW]
|
fata de porsche si spate de bmw z4? e naspa
|
|
|
18-05-08, 01:46
|
|
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
pentru performante au felicitarile mele....in schimb la capitolul design nu e demna nici de kitsch
|
|
|
|
|