16-03-05, 12:34
|
|
 Stage 4
|
Jiji are cea mai scumpa masina din ROMANIA ??
Am auzit azi la radio,ca ciobanu` JIJI are cea mai scumpa masina ??  ..am inteles ca un Maybach..cine stie mai multe ?
|
|
|
16-03-05, 13:19
|
|
|
Registered
 Stage 5
|
Uite aici despre Maybach, si in tara mai sunt inca 2 in afara de a lu' nea GIGI, si apropo, a lui e cel mai scump model.
Cititi articolul din Evenimentul Zilei de astazi 16.3.2005
PEACE
|
|
|
16-03-05, 13:29
|
|
 Stage 5
|
da, dar nu sunt sigur daca e cea mai scumpa... ion tiriac are masini de colectie, rare... victor becali sau irinel columbeanu au rolls royce silver phantom... sunt multe masini scumpe in romania dar e foarte posibil ca maybach-ul ala sa fie #1
|
|
|
16-03-05, 13:58
|
|
 Stage 5
|
oare cate oi putere are JiJi sub capota?
|
|
|
16-03-05, 16:40
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
16-03-05, 18:15
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"teddy\"
da, dar nu sunt sigur daca e cea mai scumpa... ion tiriac are masini de colectie, rare... victor becali sau irinel columbeanu au rolls royce silver phantom... sunt multe masini scumpe in romania dar e foarte posibil ca maybach-ul ala sa fie #1
|
si irinel colombeanu si victor becali au rolls royce + ferrari`ul scaglieti pe care l`a vazut Santos..  ..apropo Tiriac are ENZO sau nu ??
|
|
|
16-03-05, 22:43
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:
|
|
si irinel colombeanu si victor becali au rolls royce + ferrari`ul scaglieti pe care l`a vazut Santos..  ..apropo Tiriac are ENZO sau nu ?? 
|
Enzo in romania????  ...nu cred ca am auzit....si oricum nu prea ai pe unde merge cu el....plus ca e super scump si tre sa indeplinesti multe...conditii.
Cat despre masina domnului baci Jiji....nu comentez...nu stiu daca l-atzi auzit cum se lauda ca i-a sechestrat pe aia de la mercedes ca sa ii aduk lui maybach-ul mult dorit...pentru a le arata ziaristilor ca el e prost dar are bani. BRAVO JIJI...le-ai dat peste nas....sa te vad la parastas.
|
|
|
16-03-05, 23:13
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"ffocus\"
oare cate oi putere are JiJi sub capota?
|
viteza maxima: 250 km/h
acceleratie 0-100: 5.5 s
capacitate cilindrica: 5.500cc
cai putere: 551
|
|
|
17-03-05, 05:49
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
Exista o varianta de 62 cu motorul de pe S600 long V12 cu 612 cai , Catarama are varinata 57 decat Tiriac si JIJI o au pe cea de 62 dar nu cea cu motoru de pe S600
|
17-03-05, 05:52
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
Mam inselat  decat Gigi o are pe cea de 62 bv gigi respect !
|
|
|
17-03-05, 16:45
|
|
 Stage 4
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Stuey\"
Quote:
|
Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:
|
|
|
Enzo in romania????  ...nu cred ca am auzit....si oricum nu prea ai pe unde merge cu el....plus ca e super scump si tre sa indeplinesti multe...conditii.
Cat despre masina domnului baci Jiji....nu comentez...nu stiu daca l-atzi auzit cum se lauda ca i-a sechestrat pe aia de la mercedes ca sa ii aduk lui maybach-ul mult dorit...pentru a le arata ziaristilor ca el e prost dar are bani. BRAVO JIJI...le-ai dat peste nas....sa te vad la parastas. 
|
cum i`a sechestrat ?? n`am auzit..Doamne ce nebun e omu` asta
|
|
|
17-03-05, 19:34
|
|
 Stage 5
|
mda. si a fost intrebat de ce a cumparat-o si primu lucru care i-a venit in minte a fost 'pai e cea mai scumpa'. asa faceam eu o masina in spatele blocului si o vindeam cu 1 million de euro... exclusivist. ar fi cumparat-o?
|
|
|
18-03-05, 13:56
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
ce prost e becali asta.. a lovit maybach-u.. bara din spate.. la marriot.. 10.000 $ reparatia
|
|
|
18-03-05, 14:37
|
|
|
Guest
|
Nu a sechestrat nimeni pe nimeni. Dealerul prin care a achizitionat \"neamprostia\" i-a comunicat faptul ca mai are de platit o anumita suma. Oierul i-a spus ca ii plateste pe loc, cu cash, si-a deschis seiful celebru si a scos niste caramizi de euro. Probabil reminiscente de cand facea barter cumpara oi cu miile. Dealerul i-a spus ca tranzactia trebuie sa se faca prin banca, pe un anumit cont. Cum \"hahalera\" nu statea ea sa se complice cu transferuri pt ca habar n-are pe ce lume traieste, s-a luat la scandal cu dealerul. Pana la urma, a trimis un sclav la banca sa depuna banii. Asta a fost tot.
Da, a lovit-o in parcare la Marriot boul, plus ca nu are asigurare pentru ca:
“Ce asigurare? Mie nu-mi trebuie asa ceva! Daca o lovesc, mai dau 500.000 de euro si imi iau alta. Ca asa sint eu, smecher!”
Retardatul asta nici n-ar trebui bagat in seama. E patronul Stelei, dar nu s-a sichisit nici macar sa le refaca gazonul, mai bine zis mlastina. Clubul are cele mai mari datorii la stat dintre toate cluburile, dar si-a luat Maybach cu banii jos. Ce poti sa-i ceri?
|
|
|
|
18-03-05, 16:43
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
daca as fi avut banii lui mi-as fi luat un mertz S600 si l-as fi facut unic (adica modificat ceva gen hot wheel) si eram mai smeker decat cu un maybach..
|
|
|
|