Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 16-03-05, 12:34   #1
DonHacker

Stage 4

Default Jiji are cea mai scumpa masina din ROMANIA ??

Am auzit azi la radio,ca ciobanu` JIJI are cea mai scumpa masina ?? ..am inteles ca un Maybach..cine stie mai multe ?
DonHacker is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 13:19   #2
Mr.Nice
Registered

Stage 5

Mr.Nice's Avatar

Uite aici despre Maybach, si in tara mai sunt inca 2 in afara de a lu' nea GIGI, si apropo, a lui e cel mai scump model.
Cititi articolul din Evenimentul Zilei de astazi 16.3.2005

PEACE
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	maybachu_lu__nea_gigi_119.jpg
Views:	293
Size:	448.5 KB
ID:	21094  
Mr.Nice is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 13:29   #3
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

da, dar nu sunt sigur daca e cea mai scumpa... ion tiriac are masini de colectie, rare... victor becali sau irinel columbeanu au rolls royce silver phantom... sunt multe masini scumpe in romania dar e foarte posibil ca maybach-ul ala sa fie #1
teddy is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 13:58   #4
ffocus

Stage 5

ffocus's Avatar

oare cate oi putere are JiJi sub capota?
ffocus is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 16:40   #5
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Mai scumpa ca dacia mea ?
mutzu is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 18:15   #6
DonHacker

Stage 4

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"teddy\"
da, dar nu sunt sigur daca e cea mai scumpa... ion tiriac are masini de colectie, rare... victor becali sau irinel columbeanu au rolls royce silver phantom... sunt multe masini scumpe in romania dar e foarte posibil ca maybach-ul ala sa fie #1
si irinel colombeanu si victor becali au rolls royce + ferrari`ul scaglieti pe care l`a vazut Santos.. ..apropo Tiriac are ENZO sau nu ??
Old 16-03-05, 22:43   #7
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:
si irinel colombeanu si victor becali au rolls royce + ferrari`ul scaglieti pe care l`a vazut Santos.. ..apropo Tiriac are ENZO sau nu ??
Enzo in romania???? ...nu cred ca am auzit....si oricum nu prea ai pe unde merge cu el....plus ca e super scump si tre sa indeplinesti multe...conditii.
Cat despre masina domnului baci Jiji....nu comentez...nu stiu daca l-atzi auzit cum se lauda ca i-a sechestrat pe aia de la mercedes ca sa ii aduk lui maybach-ul mult dorit...pentru a le arata ziaristilor ca el e prost dar are bani. BRAVO JIJI...le-ai dat peste nas....sa te vad la parastas.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 16-03-05, 23:13   #8
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ffocus\"
oare cate oi putere are JiJi sub capota?
viteza maxima: 250 km/h
acceleratie 0-100: 5.5 s
capacitate cilindrica: 5.500cc
cai putere: 551
XoRRo is offline   Reply With Quote
Old 17-03-05, 05:49   #9
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

Exista o varianta de 62 cu motorul de pe S600 long V12 cu 612 cai , Catarama are varinata 57 decat Tiriac si JIJI o au pe cea de 62 dar nu cea cu motoru de pe S600

CDTI
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 17-03-05, 05:52   #10
sil4tuning

Purtator cuvant SUN RACERS

Stage 5

sil4tuning's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[Opel]

Mam inselat decat Gigi o are pe cea de 62 bv gigi respect !
sil4tuning is offline   Reply With Quote
Old 17-03-05, 16:45   #11
DonHacker

Stage 4

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Stuey\"
Quote:
Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:
Enzo in romania???? ...nu cred ca am auzit....si oricum nu prea ai pe unde merge cu el....plus ca e super scump si tre sa indeplinesti multe...conditii.
Cat despre masina domnului baci Jiji....nu comentez...nu stiu daca l-atzi auzit cum se lauda ca i-a sechestrat pe aia de la mercedes ca sa ii aduk lui maybach-ul mult dorit...pentru a le arata ziaristilor ca el e prost dar are bani. BRAVO JIJI...le-ai dat peste nas....sa te vad la parastas.
cum i`a sechestrat ?? n`am auzit..Doamne ce nebun e omu` asta
Old 17-03-05, 19:34   #12
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

mda. si a fost intrebat de ce a cumparat-o si primu lucru care i-a venit in minte a fost 'pai e cea mai scumpa'. asa faceam eu o masina in spatele blocului si o vindeam cu 1 million de euro... exclusivist. ar fi cumparat-o?
teddy is offline   Reply With Quote
Old 18-03-05, 13:56   #13
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

ce prost e becali asta.. a lovit maybach-u.. bara din spate.. la marriot.. 10.000 $ reparatia
XoRRo is offline   Reply With Quote
Old 18-03-05, 14:37   #14
Bogdan_16v
Guest

Nu a sechestrat nimeni pe nimeni. Dealerul prin care a achizitionat \"neamprostia\" i-a comunicat faptul ca mai are de platit o anumita suma. Oierul i-a spus ca ii plateste pe loc, cu cash, si-a deschis seiful celebru si a scos niste caramizi de euro. Probabil reminiscente de cand facea barter cumpara oi cu miile. Dealerul i-a spus ca tranzactia trebuie sa se faca prin banca, pe un anumit cont. Cum \"hahalera\" nu statea ea sa se complice cu transferuri pt ca habar n-are pe ce lume traieste, s-a luat la scandal cu dealerul. Pana la urma, a trimis un sclav la banca sa depuna banii. Asta a fost tot.

Da, a lovit-o in parcare la Marriot boul, plus ca nu are asigurare pentru ca:

“Ce asigurare? Mie nu-mi trebuie asa ceva! Daca o lovesc, mai dau 500.000 de euro si imi iau alta. Ca asa sint eu, smecher!”

Retardatul asta nici n-ar trebui bagat in seama. E patronul Stelei, dar nu s-a sichisit nici macar sa le refaca gazonul, mai bine zis mlastina. Clubul are cele mai mari datorii la stat dintre toate cluburile, dar si-a luat Maybach cu banii jos. Ce poti sa-i ceri?
  Reply With Quote
Old 18-03-05, 16:43   #15
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

daca as fi avut banii lui mi-as fi luat un mertz S600 si l-as fi facut unic (adica modificat ceva gen hot wheel) si eram mai smeker decat cu un maybach..
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -