17-02-04, 21:28
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Noul CRX
In 2005 se anunta relansarea unui model de succes al firmei Honda: noul CRX.
Daca intre anii 1984 si 1992 modelul CRX avea puteri intre 102 c.p. si 160 c.p. pentru o greutate de 780-1100 kg., noul CRX se anunta mult mai puternic si mai fiabil, rivalul modelelor RX8, Celica, Z4 si Porsche Boxter.
Pozele spun totul despre designul viitoarei super-masini.
Ce parere aveti
p.s.: nu va faceti griji ca pozele sunt de pe un site romanesc deoarece sunt \"furate\" de pe net.
|
|
|
17-02-04, 21:47
|
|
Stage 3
|
de vreme ce sunt webmasterul de la rospeed.com ... vreau doar sa precizez ca articolul l-am preluat de la mai multe surse .... si deocamdata sunt doar \"zvonuri\" adika nimeni nu stie \"exact\" ce va fi  ... oricum noul CRX este asteptat de f multi as putea spune
ps: furate=imprumutate  [/url]
|
|
|
17-02-04, 22:28
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Nu sunt zvonuri. Masina exista, deocamdata in stadiul de concept, insa se spune ca va aparea la Detroit in 2005, odata cu punerea in vanzare.
Daca traditia se respecta, va fi un succes.
O sa pun niste poze cat de curand ca acum nu merge sa atasez nimic.
Mda... Furate=imprumutate (+sigla site-ului).
|
|
|
17-02-04, 22:44
|
|
Stage 3
|
din cate stiu eu, honda nu a anuntzat nimic oficial, iar \"zvonul\" circul cam de vreo 2-3 ani de zile daca nu ma-nsel  .. dar daca CRX este scoasa in 2005, va fi ceva  oricum nu ar mai fi mult pana atunci
|
|
|
17-02-04, 23:58
|
|
 Stage 5
|
da si aici se aud multe zvonuri ..de exemplu cand va iesi noul rs4..tot cam asa de 2 ani uni zic ca va avea 8 cilnidri alti zic ca 6 ..dar nimeni nu stie exact ..probabil asai si cu ..crx..
|
|
|
18-02-04, 09:45
|
|
Stage 2
|
Hondarule,eu tind sa ma alatur lui yo si parerea lui,asta fiindca nimic nu e sigur deocamdata,adica nu au fost facute publice declaratii oficiale,dar nici aceste zvonuri nu au fost comentate ori dezmintite.Zvonul precum ca,ar urma cea de a 4a generatie CRX pe piata umbla de mult in net,insotit de cea de a doua ta imagine,care e un sketch ieftin-aduti aminte cate sketchuri umblau in net privitoare la urmatorul NSX,iar la urma s-a vazut clar ca,nici macar unul nu aducea cu realitatea,adica cu HSC-ul expus la Tokyo/Detroit/Geneva(4-14 Martie 2004)si cine stie cate vor ai exista,si sa nu uitam ca,prima poza nu e decat un Insight rebuild-lucru care tu uiti sa ni-l precizezi!!!
Eu unu,ti-as recomanda sa-ti mai temperezi entuziasmul pt. a nu fi asa de tare dezamagit in caz de vreo decizie negativa si in orice caz sa nu mai dai crezare oricarui gunoi din net,pana nu e insotit de vreo declaratie oficiala.Stiu cat de secretosi sant cei de la Honda(noua generatie Legend va iesi la anu si nimeni nu stie absolut nimic despre ea,etc,etc),dar crede-ma ca,eu unu,ma ocup de ceaiuri si tutun sa mai treaca vremea.
|
|
|
18-02-04, 17:26
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Nu spun ca ar fi ceva sigur, insa nu prea imi vine a crede ca revistele de afara mananca caramele in legatura cu iesirea noului model.
Acum, D-zeu o sti ce surprize ne rezerva \"japonejii\" de la Honda...
|
|
|
19-02-04, 00:03
|
|
Stage 2
|
e adevarat,sant mai pesimist din fire si nu as vrea sa se infecteze cineva cu boala asta,nici eu nu am vrut sa spun ca,sigur nu va iesi sau mai stiu eu ce.chestia e ca,la toate saloanele auto internationale sau la dealerii auto,cea mai frecventa intrebare(mai ales din partea faniilor auto non-Honda) in legatura cu un model are de a face cu CRX,iar de asta m-am putut convinge eu insumi in imprejurarile citate.daca l-ar aduce,inseamna ca,au ascultat inima consumatorului.DAR raspunsul la intrebarea suna de cele mai multe ori:\"pai exista Civic TYPE-R\"!!
si eu zic ca,au dreptate.pt. noi europenii CT-R-ul ia cel mai bine locul unui CRX.de aia a si fost introdus aici,dupa ce prima generatie de CT-R(civic 6gen.) nu a fost disponibila decat in Japonia(1.6L-185cp).in rest mosteneste absolut totul de la un CRX.uita-te la actualul CT-R,aproape aceleasi dimensiuni,aceiasi putere litrica de 100cp/L si acelasi pret(45.000 DM costa DEL SOL la vremea lui,adica 23.000€ cat face azi un CT-R)
dupa aia mai vine intrebarea motorizarii(LOR).unde sa se situeze modelul in paleta modelelor?sub CT-R?peste?indiferent unde,la ce diferenta?ca,Honda nu-i Toyota sa aduca in fiecare luna un model pe piata numai pt. 20cp diferenta!!si daca mai punem si ca,ar fi importat din Japonia chiar ca-ti vine sa urli.noua europenilor(ca americanii il au la 160cp) ne-ar da bine sa zicem undeva intre civic la 110cp si CT-R la 200 ca si asa-i gaura cam mare,deci sa zicem 150-160,dar pt. asta nu-i nevoie sa dezvolti un model nou care include costuri imense,deci daca piata o va cere,sant sigur ca,vor raspunde,asa cum au facut-o si cu motorizarea de 160cp la versiunea in 5usi,incepand cu anul asta.
daca ar veni peste CT-R sa zicem 220+cp iar nu e prea logic,fiindca in Japonia CT-R are deja 215cp si la 220cp au deja integra TYPE-R deci e clar ca,privind din unghiul strategic problema pica.
deci cam astea ar fi argumentele mele,asa vad eu problema..............si mai las si pe altii sa ia cuvantu.
|
|
|
19-02-04, 00:07
|
|
Stage 2
|
ah,chestia cu revistele straine si mancatu caramele!stai linistit ca si revistele straine trebuie sa traiasca din ceva.deci chiar daca nu o fac in maniera damboviteana,o fac si uneori mai penibil decat crezi.stirile blitz sant painea unor publicatii de renume si la urma urmei,a specula nu-i interzis.
|
|
|
19-02-04, 00:19
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Uau !!!!
Inca un fan Honda !!!!!! Traiasca !!!!!!
Temple of V-tec...
|
|
|
19-02-04, 17:20
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
Hondarule, m-ai uns pe suflet cu stirea despre CRX! Super!
|
|
|
19-02-04, 17:33
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
|
|
|
19-02-04, 23:26
|
|
Stage 2
|
sincer sa fiu,pe mine m-ar unge la suflet sau mi-as vinde un rinichi(cu toate ca,nu e nevoie,deoarece lucrez pe bani) si pe actuala Integra TYPE-R daca ar aduce-o astia odata sau de ce nu si pt. un Accord Coupe care nici ala nu mai vrea sa ajunga pe la noi(cu V6 si 240cp ar desfiinta toate astrele coupe,407 coupe si benz CLK si ce naiba mai exista pe lumea asta pana-n 240cp),deci iata ma refer la masini deja existente pe piata,doar ca,la locul gresit  )
CRX-ul,nu e nevoie decat sa vina pe piata,de restul se ocupa renumele lui.mi-ar place sa mai vad o astfel de racheta fara egal,dar si concurenta e alta fata de anii ´80,stres insa nu prea cred sa aibe.
cand zici ca,esti gata cu acel club Honda Romania?sau vtec.ro?
|
|
|
19-02-04, 23:39
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Frate, eu de multa vreme vreau sa fac un Honda Club Romania, de cand aveam gasca mea de Hondari. Acum am ramas doar 2.
Am vazut in oras cateva s2000-uri, cateva Accord-uri noi si cateva Integre, chiar si Acure.
Dar cele mai multe sunt CVR-uri HRV-uri, adica familii, pe care nu cred ca i-ar interesa...
Eu as face cu cea mai mare placere si cu el mai mare interes, insa nu cred ca am cu cine...
Voi ce ziceti ???? Ca doar nu este vorba de broscutze sau trabant-uri, masini care au facut istorie.
|
|
|
11-03-04, 15:17
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
foarte frumoasa...
vreau sa va spun ca m-am indragostit...
|