Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Closed Thread

Thread Tools
Old 31-03-05, 19:07   #1
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Default Prea putine gropi sau prea multe FERRARI in ROMANIA ???

Hmmmm.......
cum sa incep.............

- 1 Martie, in Primaverii, modena galben.

- Sapt. trecuta, pe al 11 seara, pe bd-ul unirii aproape de pta. Alba Iulia......... F430 nou, nr. rosii de Bucuresti....... Minuneeee !!!!

- Tot sapt. trecuta............. pe forum, vad poze cu Ferrari F360 modena spyder........... nr de Buc... B 32 FER

- Azi, pe Magheru in jur de ora 4 un maranello negru cu nr de italia dar soferul mi s-a parut ca e un tigan roman ( tigar din RO ) ..........

+ inca vreo 3 care le-am vazut in ultimele 2 luni.........

CHIAR ASA????? ROMANU E ALA CARE PLANGE CA ARE STRAZILE PLINE DE CRATERE DAR ISI IA FERRAI ???????????
mad_oviddiu is offline  
Old 31-03-05, 19:19   #2
Evo007

Stage 5

Mhai yo cat am fost in BUc nu am vazut nici un ferrary
Asta nu inseamna ca nu sunt
Yo cred ca a dat romanu de bani si si aluat ferrary
Si mai sunt si copii de bani gata care ............au cu ce sa-l cumpere

Cei care nu jucati MonstersGame http://world2.********************/?ac=vid&vid=31009423 ...thz
Evo007 is offline  
Old 31-03-05, 21:15   #3
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Cred ca se potrivea un alt titlu acestui topic...........

\" Prea putine gropi sau prea multe Ferrari ? \"
mad_oviddiu is offline  
Old 02-04-05, 22:08   #4
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

Da ma kiar asa au inceput astia sa aibe cat de cat sosele prin Ro si ce sa ishi cumpere???....Ferrari)))
mike20 is offline  
Old 03-04-05, 10:37   #5
ServaR

Stage 2

ServaR's Avatar

\" Prea putine gropi sau prea multe Ferrari ? \" Bai sincer yo am vazut 3 ferrari in buc astea fiind unul pe decebal la BCR in fata shi unul tot in zona dar la agip muncii shi unul care il are Freddy (cred ca asa se scrie) coleg cu Adrian CM care au MATRIX la romana care nu prea merge cu el )))
Old 03-04-05, 21:48   #6
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

ServaR: daca nu ai vazut tu nu inseamna ca nu exista............. ala de la BCR de langa zvon, la parter la Pink este al unui prieten, are nr de Germania ( D:KUS F355 ) si nu l-am pus la socoteala cand am zis \"prea multe Ferrari\" iar cel al lui Freddy, cu nr. de State, este car Kit Replica, facut pe sasiu de chevrolet corvette, cu motor de 160cai, tractiune fata....

Oricum, sunt multe. Zilele trecute am intrat in posesia unei liste cu toate masinile din Romania care costa mai mult de 150.000 euro, si m-am inchinat. Ai idee cate bijuterii \"zac\" in bucurestiul asta nenorocit ??? sunt aproape 130 de masini mai scumpe de 150.000 euro inmatriculate in Bucuresti DOAR, in care 6 ferrari. Cu cele cu nr de afara, si inca vreo doua de provincie, se fac aproape 10 Ferrari \"umblatoare prin bucuresti\"

Luuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppiiiiiiiiiiii
mad_oviddiu is offline  
Old 04-04-05, 09:37   #7
ServaR

Stage 2

ServaR's Avatar

Default Re:

[quote=\"mad_oviddiu\"]ServaR: daca nu ai vazut tu nu inseamna ca nu exista............. ala de la BCR de langa zvon, la parter la Pink este al unui prieten, are nr de Germania ( D:KUS F355 ) si nu l-am pus la socoteala cand am zis \"prea multe Ferrari\" iar cel al lui Freddy, cu nr. de State, este car Kit Replica, facut pe sasiu de chevrolet corvette, cu motor de 160cai, tractiune fata....

Am zis yo ca nu am vazut ? ) cred ca nu ai citit corect... Insa sunt multe shi yo sincer chiar daca as avea bani.. nu mi-as cumpara pt romania sincer !
ServaR is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -