La baza lui GS Zagato sta Maserati GranSport Spyder, si are o caroserie realizata din aluminiu. Multe informatii nu sunt disponibile despre acest model insa se presupune ca dispune de un motor V8 de 4.2 litri (400 de cai) imprumutat tot de la Spyder.
Debutul oficial va avea loc weekend-ul urmator in Italia in cadrul Concours d'Elegance Village d'Este, cand probabil vor fi facute publice toate informatiile despre GS Zagato.
mishto, caroseria din aluminiu... presupun ca partea frontala arata la fel de bine ca spatele, oricum nu cred ca se va deosebi cu mult de alte modele Maserati (ma refer la partea frontala)
mie unu nu-mi place sincer...consider mashinile astea ce pot fi incadrate intro nisa fexclusivista usor fortzate in design shi adeseori de prost gust...mai mult o chestiune de snobism impins undeva catre extrem...e o parere proprie shi personala nu vreau sami pun in cap fanii casei...