![]() |
Maserati GS Zagato
3 Attachment(s)
Maserati GS Zagato La baza lui GS Zagato sta Maserati GranSport Spyder, si are o caroserie realizata din aluminiu. Multe informatii nu sunt disponibile despre acest model insa se presupune ca dispune de un motor V8 de 4.2 litri (400 de cai) imprumutat tot de la Spyder. |
Re: Maserati GS Zagato
spatele arata ok dar fara o poza fata nu pot sa imi dau cu parerea
|
Pare interesant de la spate insa ar fi foarte utile si niste poze cu partea din fata.Jantele sunt frumoase.
|
utile, utile, dar atat am gasit momentan :)
|
parca ar vrea sa fie o masina de james bond...oricum sunt fan al italienilor si-mi place
|
are curu sexy :))
|
Da toata lumea vrea poze cu fatza, oricum e reusita masina e sexxy pana la ultima linie
|
Ce linii are!Foarte apetisante.
|
mishto, caroseria din aluminiu... presupun ca partea frontala arata la fel de bine ca spatele, oricum nu cred ca se va deosebi cu mult de alte modele Maserati (ma refer la partea frontala)
|
Nush...lipsa de personalitate...parca are prea multe lucruri, sau mai bine zis detalii ,,imprumutate'' de la 599GTB :???: ...stiu ca Maserati este detinut de Ferrari...dar nici chiar asa...
|
mie unu nu-mi place sincer...consider mashinile astea ce pot fi incadrate intro nisa fexclusivista usor fortzate in design shi adeseori de prost gust...mai mult o chestiune de snobism impins undeva catre extrem...e o parere proprie shi personala nu vreau sami pun in cap fanii casei...;)
|
o poza din fata poate ne-ar fi lamurit mai mult
|
6 Attachment(s)
Alte cateva poze, ce prezinta GS Zagato din mai multe unghiuri: |
Masina pastreaza caracteristicile marci in general.Nu imi pare foarte frumoasa.Vazuta din fata seamana cu un Porsche.
|
arata bn masina pastreaza traditia firmei
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning