Inainte sa aibe accidentul care i-a curmat viata.....unul dintre cei mai mari piloti de atunci Henri Toivonen a afirmat ca poate sa meraga cu Lancia, masina care o pilota la vremea respectiva, pe o proba speciala mai repede decat ar parcurge un om cu gandul aceeasi proba. Eu unul ii dau dreptate iar la un test....acea Lancia a scos 0-100 km/h in 2,5 sec. Intr-adevar Walter Rohlr (sper ca am scris corect) a fost un pilot bun dar nu trebuie uitati nici Stiq Blomqvist (si in ziua de azi detine un S1) plus tanti Michelle Mouton. Echipele de wrc de atunci au angajat chiar fizioterapeuti si maseozi pt ca deja masinile ii solicitau prea mult pe piloti. Poate daca erau mai multe conditii de securitate asistam si astazi la confruntarea unor asfel de masini.
Sincer sa fiu nici cu Ford-ul de VTM al lui Victor Baldescu nu mi-e rusine......se zvoneste ca ar avea 612 cai. Personal am vazut-o si "lucru" si se vede ca este f multe peste restul masinilor.....dar beneficiaza si de tehnologie moderna fata de masinile de grupa b.