Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 01-03-07, 21:27   #31
silviu_gsi

Stage 5

silviu_gsi's Avatar

Member of:
[CSR]
Default Re: Gumpert Apollo Sport

mei da voi ce conduceti toti masini de 1000hp si 1 mil de eu de ii nasoala masina asta?
WooW
silviu_gsi is offline   Reply With Quote
Old 04-03-07, 13:16   #32
blacksnake

Stage 2

Thumbs up Re: Gumpert Apollo Sport

kiar nu inteleg cum majoritatea firmelor de mici dimensiuni spulbera concurenta cu modele de genu asta...bv lor...
interesant e k motorul e acelasi de pe audi rs4......cu nishte modificari, ce-i drept, ajunge sa dezvolte dublul puterii celui original...
au de invatat nemtii de aici...
blacksnake is offline   Reply With Quote
Old 04-03-07, 16:56   #33
THX-1

Stage 5

THX-1's Avatar

..Da ce-a spulberat concurenta!!,s-au vandut ca painea calda!!)
THX-1 is offline   Reply With Quote
Old 04-03-07, 19:38   #34
blacksnake

Stage 2

Arrow Re: Gumpert Apollo Sport

Quote:
Originally Posted by THX-1 View Post
..Da ce-a spulberat concurenta!!,s-au vandut ca painea calda!!)
pai itzi dai seama k daca ar fi produsa in serie la fel ca koenigsegg de exemplu s-ar vinde ca painea calda...ideea e ca astea sunt asamblate in parte manual si crede-ma k toate se fac la comanda...
Old 04-03-07, 19:41   #35
blacksnake

Stage 2

Exclamation Re: Gumpert Apollo Sport

Quote:
Originally Posted by THX-1 View Post
vorbiti de viteze de zici ca 360km\h sunt un fleac,de parca viteza maxima s-ar calcula dupa cai!..oricum,cam naspa masina si tre sa fii prost sa dai 300 de mii pe un cart ca astaa!....de aerodinamica ati auzit?!,de frecarea cu aerul!?..astea se invata la fizicaa!
are unul dintre cele mai bune coeficiente aerodinamice din categoria ei ashea k...shi pretzul nu e deloc exagerat...ferrari enzo prinde tot 360 si are mai putzina putere...
Old 04-03-07, 22:47   #36
THX-1

Stage 5

THX-1's Avatar

Eu n-am spus ca vai ce varza e masina,spun doar ca masina asta are sanse f.f.f.slabe sa aiba succes din toate punctele de vedere,n-are renume,n-are design,nu are o garantie a calitatii,nu e sustinuta de o firma puternica,etc. si multe multe alte lucruri care conteaza la o masina supersport,ca asta am mai zis,sunt zeci care au ramas doar proiecte.Dc. intradevar spargea vreo norma,sigur cumpara cineva proiectul,o firma puternica ca s-o produca in serie.Voi va uitati doar la performante si atat,cum credeti voi ca o masina ca asta facuta de 5-6 pasionati intr-un garaj(si bravo lor) o sa bata vreodata o masina construita de o firma puternica ce dispune de 5 etaje de ingineri experti in ale automobilelor cu aparatura de ultima generatie si fonduri uriase!?
THX-1 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-07, 01:01   #37
TSC-Us

Stage 5

TSC-Us's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by silviu_gsi View Post
mei da voi ce conduceti toti masini de 1000hp si 1 mil de eu de ii nasoala masina asta?
WooW
...) ai dreptate frate...multi viteji...)
TSC-Us is offline   Reply With Quote
Old 31-03-07, 15:09   #38
roby18

Stage 5

roby18's Avatar

super tare masina asta dar si pretu ...
roby18 is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 14:51   #39
edi2peu

Stage 4

edi2peu's Avatar

Nu prea IMI PLACE DESIGNU DAR MOTORU MERITA TOTI BANII 800 CP
edi2peu is offline   Reply With Quote
Old 18-04-07, 01:49   #40
Dripci

Stage 5

Firmele mici reusesc sa faca masini bune, cu performante comparabile cu marci de prestigiu pt ca la ei nu dai bani pe nume ! Ex : la Ferrari, >15-30 % din valoarea masinii este reprezentata de firma. Nu inteleg de ce tot va agitati cu 300.000 de euro. Pt ce performante are, nu e scumpa deloc (relativ la alte hiper-masini). Cat despre viteza maxima, aceasta nu este direct proportionala cu puterea. Exista masini de raliu cu 1000 de cai care nu depasesc 180 km/h . Stiu ca este vba si de diferenta de coeficient aerodinamic, greutate, grip, suprafata masinii care ia contact cu aerul la inaintare, daca treptele de viteza sunt scurte sau lungi..etc...era doar un exemplu.

LATER EDIT : mai conteaza ffffff mult la viteza maxima si PNEURILE ! astea le dau batai de cap producatorilor de automobile/anvelope.
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 20-04-07, 20:41   #41
T E N N Y - E

Stage 5

T E N N Y - E's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Colectionar Machete]

Cam Neinspirata Masinuta Si De Banii Astea Poate Sa-ti Dea Trei
T E N N Y - E is offline   Reply With Quote