Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 24-07-06, 14:51   #16
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]
Default Re: Barabus TKR - 1005 cai putere

Da si eu ma indoiesc avand in vedere ca dragsterele americane acelereaza in ceva de genu 1s...iar asta chiar si cu 1000cai mai are pana le ajunge pe alea...
Old 24-07-06, 14:54   #17
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

daca ar fi reale performantele jos palaria pentru ce au reusit sa scoata si la ce pret,dar sunt putin sceptic in privinta lor totusi 1,67 pentru 100 de km/h pare prea exagerat poate doar in conditii optime si pe pe o suprafata cu aderenta maxima
p_vio46 is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 16:00   #18
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by BIG_mafia
1.67 de la 0 la 100 km?!nebunie curata
nu 0-100km/h, ci 0-60mph!
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 16:15   #19
Race

Stage 5

Quote:
Bugatti Veyron are un motor de W16 cilindri, avand patru axe cu came
Toate motoarele DOHC in V indiferent de numarul de cilindri au 4 axe cu came.Iar Veyronul are doar atatea pentru ca randurile de cilindri sunt foarte apropiate.

Quote:
Serios fratilor, oare cate sute de km rezista motorul
Mult mai mult decat Evo-urile si Skyline-urile de 500+ CP pe care le lauda toata lumea...

Quote:
nu se poate accelera asa de repede nici daca pneurile ar indeplini conditii ideale de frecare...ar trebui ca, coeficientul de frecare sa fie mult prea mic ~ 0 ca se se poate accelera asa de repede dupa loc
I-auzi ! Te si miri de ce cursele de drag nu se tin pe gheata,unde coeficientul de frecare chiar e aproape 0.Iti dai seama ce timpi buni ar iesi ?

Trecand la lucruri serioase,masina asta pare o mare pacaleala.
Pe site-ul lor oficial www.barabus.info nu exista informatii mai deloc.Nimic concret despre masina,decat 0-60 (si nici macar nu scrie MPH sau KM/H).Deci oamenii au construit masina,au facut teste pe dyno,au facut teste de acceleratie si viteza maxima,dar nu au avut nici minima curiozitate de a o cantari de exemplu...foarte plauzibil
Despre motor ei zic asa:"The TKR engine is designed and built by Barabus and incorporates modern racing motor technology and engineering. Based on a V8 all aluminium block re-engineered by Barabus"
E evident din poza aia ca motorul e cu ax in bloc.Si mai si seamana foarte mult cu diferite crate-engine-uri oferite de GM.Prea mult pentru un motor "conceput de Barabus" cu "tehnologie moderna".
Pe pagina http://www.barabus.info/tkr_engine.asp e o poza in dreapta-jos cu motorul...care e aceeasi cu ultima poza de aici http://www.galebanks.com/twin-turbo-products.cfm care reprezinta,ca sa vezi,un small-block Chevrolet twin-turbo preparat de ALTCINEVA,nu de Barabus.
Din imaginea atasata,se poate observa cum poza cu motorul masinii si poza de pe pagina cu datele despre motor nu prea arata la fel.E posibil sa fi modificat pozitia turbinelor si a conductelor pentru a fi posibila montarea pe masina,dar de ce ar folosi alta poza si nu pe cea cu motorul in forma folosita ?
Ca sa nu mai vorbim de timpul ala de 1,67 secunde care pare calculat nu obtinut efectiv pe pista...

Eu sunt foarte sceptic de existenta acestei masini...prea putine informatii,din cele care exista unele sunt false altele greu de crezut.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	vs.jpg
Views:	111
Size:	101.7 KB
ID:	129895  
Race is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 18:08   #20
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Poze proaspete din cadrul salonului auto de la Londra:

RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 19:05   #21
Seat_TDI

Stage 5

Seat_TDI's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

la performante merita 10, la caroserie un 4,5,dar tot la bugatti veyron raman cu privirea.sorry
Seat_TDI is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 20:17   #22
p_vio46

Stage 5

p_vio46's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[RENAULT]

asa e bugatti veyron macar exista si a fost testata in fata camerelor de filmat , nu doar vorbe in vant , pentru a arata de ce e in stare tre sa dovedeasca nu sa puna pe hartie niste cifre
p_vio46 is offline   Reply With Quote
Old 24-07-06, 20:35   #23
AK-ZER

Stage 5

AK-ZER's Avatar

bolidul de F1 model 2006 de la McLaren face 0-60mph in 2.3 sec. .. e adevarat sunt mashini modificate (vipere, corvette-uri ,etc) care au dreptul de a circula printre altele shi p sosea.. care scot 0-60 in 2 sec.. dar nu au vit maxima mai mare de 400 km/h.. eu zic k toate info care le-au dat publicitatii.. sunt calculate ...deci in teorie ar putea sa fie asha performanta.. shi nu testate p circuit unde apar o gramada de probleme carora tb sa le faca fata..
Old 24-07-06, 22:53   #24
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Cool Re: Barabus TKR - 1005 cai putere

cand zbori cu 400km/h chiar mai conteaza cum arata masina? sau conteaza sa stea lipita de sosea?
motorul este practic un motor de viper cu 2 turbine imense, si 2 intercoolere pe masura, japonezi scot 1500cai cu o singura turbina si un singur intercooler dintr-un motor de Supra!!!! de ce va mira performantele acestei masini?
BASU is offline   Reply With Quote
Old 25-07-06, 00:13   #25
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Question Re: Barabus TKR - 1005 cai putere

sincer sa fiu performantzele mi se par trase de par ... 0 100 1 secundaq 67 .... da-o draq ... in restu nu e impresionanta k design ....

later edit : ideea e urmatoarea .. o mashian franeaza ami repede decat accelereaza ... daca accelereaza de la 0 la 100 km / h in 1,67 secunde in cat timp se opreshte .. ?!

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 25-07-06, 08:15   #26
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

acum sincer....masina asta e bugatti-killer...insa nu cred ca va atinge 98km/h in 1,67 sec...apropo ce fel transmisie are masina?
silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 25-07-06, 12:30   #27
vicheg2

Stage 3

ok ok ok...super tare masina....dar de ce sa dai atatia bani?...ia uitati-va aici

http://www.fantasycars.com/derek/cars/venom800tt.html

si aici

http://www.rsportscars.com/eng/cars/viper_venom1000.asp

si atunci de ce sa dai atatia bani pe o masina care e urata cand pot sa iei un viper care mie cel putin mi se pare o masina superba....si mai si bate veyronul ................
vicheg2 is offline   Reply With Quote
Old 25-07-06, 15:58   #28
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Am citit toate post-urile, si parerile sunt impartite.....sincer ca design e Ok, dar performantele cam indoielnice....dar cine stie....Mi-ar place una chiar daca ar atinge 100KM/H in 5-6s...... si nu in 2s cum zic ei...

My favorite car, Z350.
fratzika is offline   Reply With Quote
Old 25-07-06, 22:38   #29
solo24

Stage 5

solo24's Avatar

sincer cred ca as ucide pt masina asta
ce zic ei performante daca e sa ii dai in judecata sa zica ca nu poti sa schimbi asa repede vitezele
dar totusi merita un 8 juma
solo24 is offline   Reply With Quote
Old 26-07-06, 14:29   #30
GTXR

Stage 5

Member of:
[Opel]
[FORD]

Salutari,primul meu mesaji pe forum...mi se pare mai tare Veyron...acesta are 7 l,fiabilitate mai mica,bineinteles la bani lor nu conteaza dar imi place mai mult veyron,sunt curos cum so vedea viata cand ajungi in 1,67 la 100km/h.
GTXR is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -