Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply
 
Thread Tools
Old 14-09-10, 12:38   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Thumbs up Eleganta in tuning cu Aston Martin V8 Vantage

Cand ai o super-masina cum este Aston Martin Vantage, e greu sa o faci mai frumoasa si mai impozanta. Daca faci abuz de tuning si styling, risti sa dai gres si sa o transformi intr-o masina plina de kitsch care epateaza si uimeste prin incarcatura. Cand insa modifici elementele corespunzatoare, nu poti sa gresesti. Si iese ceva frumos, de o eleganta inegalabila.


Pozele spun totul. Aici nu gasim eleroane uriase, prize de aer peste tot, jante cu spinnere sau turbo-reactoare sub capota. Unui Aston Martin i se potriveste un tuning subtil si de efect. Asta au realizat si cei de la RSC Tuning, care au dat un nou aspect unui V8 Vantage.





La nivelul caroseriei, masina a primit un kit aerodinamic, comous dintr-o prelungire fata si un difuzor. Atat. Garda la sol a fost coborata cu 30 mm, dar chiar si asa, jantele superbe HDG CV2 pe 20 de inci au loc si impresioneaza. Culoarea negru cu nuante verzi imbraca totul. Iata 3 elemente de styling exterior care conteaza enorm: jante, elemente aerodinamice si vopseaua. De ce sa complici lucrurile atunci cand nu e nevoie?



Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -