Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 18-06-10, 18:48   #1
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default A fi sau a nu fi: De la Aston Martin DB9 la DBS!

A fi sau a nu fi: De la Aston Martin DB9 la DBS!

Daca nu ai nici o idee despre cum sa modifici un Aston Martin DB9, cea mai simpla cale este sa il transformi in DBS. Sau poate asta e tuningul pe care il doresti pentru masina ta...

Timp de sase luni, nemtii de la Edo Competition au avut o misiune clara: transformarea unui Aston Martin DB9 in DBS. Si nu pentru ca nu ar fi avut idei de tuning pentru coupe-ul britanic, ci pentru ca asta si-a dorit un client de-al lor. Deh, fiecare cu gusturile lui acum...

Rezultatul? Mai mult decat un simplu Aston Martin DB9 transformat in DBS. Creatia nemtilor vine acum cu un motor V12 de 6.0 litri ce dezvolta nu mai putin de 550 cai putere. Performantele? Desigur! Ce-ai zice de 0 - 100 km/h in doar 4.1 secunde si viteza maxima de 320 km/h? Parca de asta ar avea nevoie si un DBS autentic, nu-i asa? Alte detalii includ o noua suspensie, un sistem performant de franare si o noua evacuare.

Despre exterior, doar de bine. Nici nu ai zice ca e un DB9. Panourile laterale au fost inlocuite cu unele din fibra de carbon, splitterul fata si difuzorul spate sunt realizate din acelasi material, pragurile au primit un nou design, iar jantele masoara 20 inci si vin cu un design in cinci spite duble. Ce sa mai... un adevarat Aston Martin DBS!

Trecerea la modificarea interiorului a fost o adevarata provocare: cele mai fine materiale au fost aplicate cu o precizie nemteasca, de la pielea combinata cu Alcantara si pana la fibra de carbon acompaniata de accente metalice.

La final, inca un client multumit, o alta creatie excelenta realizata de cei de la Edo Competition!

Last edited by boy_wonder; 18-06-10 at 23:50.
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 19-06-10, 13:38   #2
marian92

Stage 5

marian92's Avatar

Default Re: A fi sau a nu fi: De la Aston Martin DB9 la DBS!

Bond ,James Bond se potriveste de minune culoarea
marian92 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-10, 14:13   #3
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Foarte tare ! intodeauna mi-au placut modelele Aston Martin ..nu stiu ce ti-ai putea dorii mai mult decat un DB9.
crysty.bobok is offline   Reply With Quote
Old 21-08-10, 21:10   #4
limuzina

Stage 5

limuzina's Avatar

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
Foarte tare ! intodeauna mi-au placut modelele Aston Martin ..nu stiu ce ti-ai putea dorii mai mult decat un DB9.
Un DBS.
limuzina is offline   Reply With Quote
Old 22-08-10, 10:44   #5
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

superb.... n-am cuvinte. astonul de cine apartine acum?
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 22-08-10, 12:36   #6
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
superb.... n-am cuvinte. astonul de cine apartine acum?
Un joint venture company condusa de David Richards care detine Prodrive si 2 companii de investitii din Kuweit
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -