bestiala masina...am stat in noul audi rs 4 sedan in germania si e super tare masina...astetpam totusi si noul M3 si atunci vom putea sa facem o comparatie mai obiectiva!
mortalllla masina.....si mi se pare ca arata chiar mai bine decat limuzian..totusi 70 de mii cip mi se pare exagerat plus cu optionale si taxe ajungi cred aproape de 90.de banii aia iti aduci m5 second
=)) eram sigur ca cineva se ia de semnatura, semnatura mi-a placut, ca are nijte explicatii tari.
Asta nu inseamna ca nu-mi plac audi, is chiar mort dupa ele, iar la anul imi iau si eu un a4 2.o tdi quattro
Este superb si avantul,ca si sedanul.iar in privinta motorului...tare mi-as dori sa il aud la 8250 rpm... Suna infernal la relanti (am auzit RS4 la SIAB), in ture nu pot sa imi inchipui...
__________________ Golf V 1.9 TDI Reflexsilber Metallic | 17" BBS RX with Goodyear Eagle F1 Asymmetric | KW Sport Springs | GTI Rear Bumper | Borla Exhaust Tips | GTI Steering Wheel
superba ... categoric ... mai ales interiorul ... imbinari perfecte....de motor .. nu mai zic....si isi merita si pretul ... oare a atins audi perfectiunea ?
chiar azi am intrat in rs4-ul limuzina...ceva incredibil...daca sunteti din cluj poate il stiti cel rosu rs4 mtm de la showroom-ul audi de pe turzii...e extraordinar...