Spre deosebire de modelul de prin anii `70 e cu siguranta mai greu... masina e super... are un look modern mai agresiv... e chiar reusita... insa ce nu imi place la ea este interiorul, bordul... in rest frumusika
Motortrend au masurat 0-60 mph in 5 secunde...deci putin probabil sa aiba nevoie de 6 pana la 100 km/h...mai degraba 5,2.Iar timpul de 13,5 secunde pe sfertul de mila nu e tocmai prost.
Din partea mea masinile astea sunt unele din cele mai misto
masini care au fost facute cu o putere a motorului f.mare
ceea ce mi se pare super la o masina...si mai ales ca au
si tractiune spate ce sa mai zic(visul meu)...
Super tare masina...fatza ......hmmm...poate prea agresiva...si pt cei care zic k 6 sec e cam mult.... 1. nu e enzo ....2. datzii voi suta`n 6 la o masina care cre`k are 1 t lejer...
design frumusel.. spatele e cam.. hmm.. urat?
si parca la pretul de $35,320 nu e asa scump..
Sa sti ca nu stiu pretul dar daca este asta de zici tu...
nu stiu ce sa mai zic chiar se merita sa o cumperi daca
esti un impatimit al fortei brute pe 2 roti(adica are tractiune spate pentru cei cere nu stiau chestia asta))