ma distreaza cata "inteligenta" se revarsa pe forum-ul asta de fiecare data cand intru pe aici. Toata lumea gandeste romaneste dar viseaza numai masini germane. Toti "stiu" ca alfa romeo nu e fiabila din tot felul de surse dar nimeni nu are argumente pentru nimic.
In primul rand Alfa Diva NU seamana cu nici un lotus sau altceva ci seamana cu Alfa Romeo 33 Stradale din 1968 de la care de fapt imprumuta cate ceva din design.
In alta ordine de idei ar fi bine ca cei care critica Alfa in general sa arunce un ochi spre vestul continentului a carui tara bananiera suntem si sa vada cam cate cluburi alfa exista si cam cata lume conduce alfa pe afara. Poate si cateva emisiuni Top Gear ar ajuta pentru ca de fiecare data cand o alfa este prezentata este comparata cu BMW. Nu este o regula dar mai tot timpul Alfa iese in teste peste BMW... de ce oare? Sa zicem ca Alfa este sora cu Ferrari si Maserati cu care dezvolta platforme si motorizari comune. Poate de asta este peste BMW de multe ori. De altfel, BMW sunt super masini dar nu sunt singurele care conteaza.
Cei care de multe ori spun "alfa nu este fiabila, masinile germane rules" nici macar nu au avut ocazia sa isi suie fesele intr-o alfa si poate nici intr-un BMW. Multi inca spera sa treaca timpul mai repede ca sa aiba varsta pt cartonu` roz si sa conduca dacia lu tacsu`.
OK... mult offtopic dar nu puteam sa ma abtin. Eu am 2 (DOUA) Alfa Romeo si in 2008 o iau si pe a 3-a. Alfa GTV V6 2000 Turbo pe care o conduc zilnic are 155 000km si nu are nici cea mai mica problema.
In alta ordine de idei Alfa Romeo face masini din 1908, adica de pe vremea cand altii se alergau cu caruta. Asa ca 100 de ani de experienta poate ca inseamna ceva. Si poate ca merita mai mult respect decat parerile catorva copii care se uita pe geam la masini si zic "stop a mea!"