Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 16-06-04, 10:21   #46
BogdanCMS
Guest

Ti-am zis, nu cred ca o sa-l vezi la noi pe strazi pt ca \"umbrele\" si \"carbunii miscatori\" tin sa aiba masina de marca, ei habar n-au ce-i aia Seat, sunt calatzi pe \"marci de tarditie\".As vrea insa sa vad, daca as opri la stop cu un Seat d-asta langa \"bengoasele\" lor, ce fatza ar face.
  Reply With Quote
Old 16-06-04, 10:25   #47
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Pai ziceti mah atunci cum draqu isi iau toti sconcsii cu banu' gros alde Ferrari si Lamborghini daca estem liste de asteptare si trebuie sa ai alta masina de 3 ani ???

Zi mai Roguru si mie, ca nu mai inteles... Dr. Dre are Modena si nu cred sa fi asteptat el prea mult... Giga Popescu are tot Modena... Mare fel de client fidel ce e el... Mai nou si Mutu. Si-a luat Scalgieti. A vandut Aston Martin imediat si si-a tras Ferrari...

Asa ca nu stiu cat de mult Ferrari a ramas Ferrari...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 11:28   #48
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Default Re:

Mda..are dreptate hondarul...pei e si in constantza un ferrari (nu stiu...parca 360..nu stiu sigur) ct 01 uno...ala care a aparut si in videoclipul de la reflex...a trecut ala pe langa mine...imi zicetzi voi ca ala a mai avut ferrari (cel putzin 3 ani) sau mutu...astea sunt de fatzada..dar daca te duci cu banu'...

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 19:24   #49
roguru

Stock

eu am spus ca pt f50 trebuia sa indeplinesti conditiile alea pt ca a fost fabricata in nr limitat
celelalte vin si trec si nu raman ca niste super masini
roguru is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 19:33   #50
roguru

Stock

eu am spus ca pt f50 trebuia sa indeplinesti conditiile alea pt ca a fost fabricata in nr limitat
celelalte vin si trec si nu raman ca niste super masini
Popescu are Modena si a dat 125.000 EUR. La pretul asta normal ca si-a luat.
Regula asta cu alt ferrari de cel putin 3 ani normal ca nu e valabila la toate modelele ca altfel nimeni nu si-ar fi putut lua Ferrari. Logic nu? lol
Old 16-06-04, 19:38   #51
roguru

Stock

scuze ca m-am repetat (am probleme cu netu)
Old 16-06-04, 20:32   #52
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Deci.. conditiile pt achizitionarea unui F50 erau urmatoarele:
- sa ai alte 3 ferrari dintre care una masina de colectie
- sa ai un domeniu mare
- sa ai un garaj special incalzit pt masina
- sa nu depasesti 2500 km/an
- posesorul este obligat sa duca masina o data pe an la maranello pt teste, calibrari, remedieri defectiuni.
- la primul accident masina iti este luata si fabrica iti plateste contravaloarea ei dupa accident.

N-a fost serie limitata degeaba
CataNOS is offline   Reply With Quote
Old 16-06-04, 20:37   #53
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Aceste conditii sunt impuse de catre Ferrari SpA doar pt masinile de serie limitata sau pt masinile de colectie.

Ferrari 360 Modena, 550-575 Maranello, 456 GT sunt considerate masini pt tot poporu` :P
Old 16-06-04, 21:15   #54
th1nk3r

Stage 4

th1nk3r's Avatar

Te rog frumos, nu uita de Scaglietti... E singuru ferrari care imi place si mie, ca in afara de 612 ii bat la cwr baietii din Sant'Agata Bolognese cam la toate categoriile...
Old 16-06-04, 21:40   #55
CataNOS

Stage 5

CataNOS's Avatar

Cine ar fi crezut k Lamborghini produce supercars si tractoare sub acelasi acoperis
Old 16-06-04, 22:07   #56
BogdanCMS
Guest

Pai Lamborghini a fost firma de tractoare la inceput, si-au mentinut traditia...si nu construiesc doar tractoare, ci si centrale termice de apartament si instalatii pt gaze, eu am vazut cu ochii mei asemenea chestii, cu emblema de Lambo cu tauru' pe ele...Dar Seat produce piese de tuning asa ca... :P
  Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -