Stuey, astea nu le incearca pe autostrada, ca nu-s dementzi la cap... Se duc si ei pe o pista ceva de avion sau cel mai probabil pe fundul unui lac sarat, din ala plat, asa cum fac au facut cand au doborat recordul de viteza cu masinile-avoane gen SCC Thrust.
stiu ca nu le incearca pe strada...oricum..ishi pierd stabilitatea...
Le mai testeaza pe piste de nascar...Dar la 400 km/h iti dai seama ce apasare tre sa ai sa nu zbori de pe sosea??Ar fi indicat sa ii pui un eleron cat casa..
Eu stiam ca testele astea se fac ori pe circuitul propriu al firmei care produce masina - da mai rar , ori inchiriaza vreo pista de la vreun aeroport mai putin aglomerat si-i dau acolo flat out.Poate mai au ei ceva piste , da' daca mai urca mult cu viteza maxima vor trebui sa mearga in deserturile alea drepte.
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.
Contactati-ma daca vreti numele site`ului ca nu-l dau la oricine.
Am intors netu` cu dosu in sus si .... da, am gasit un site facut special pt. acesta \"Supra\" ... cu tot ce trebuie:
-detalii tehnice
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.
Sa nu care cumva sa luati informatii nepretuite... Ce draqu e cu secretele astea pe tine mah ???
Am intors netu` cu dosu in sus si .... da, am gasit un site facut special pt. acesta \"Supra\" ... cu tot ce trebuie:
-detalii tehnice
-modele
-\"Supra\" de vanzare
-etc.
Chiar sunt curios de ce atata secret prntru un site....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Yo nu inteleg pt ce au fost create masinile astea...Oricum daca ar fi de vanzare nu cred ca s-ar inghesui lumea pe ele..
\"madfish\" noi aici discutam deschis asa ca nu mai ne lua pe ocolite...