![]() |
Top Secret Supra...
2 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :) that's the motha` fucka`
|
Marfa...dar afla si tu mai multe date, ce stie sa faca? :wink:
|
1 Attachment(s)
pana le afla el...
720 cp top speed 310 supra asta e construita pentru top speed, au skimbat motorul inline6 2JZ-GTE de supra, cu 3S-GTE in 4cilindri, 2.0 biturbo |
Marfa...dar e cam slabuta pe langa asta: http://www.fast-autos.net/veilside/veilsidesupra.html :P :P :D
|
Re:
Frumos...vreau si eu o supra...cine imi face cadou?off....ma simt f prost dupa ce ma uit la asemenea masini...vreau si eu asha ceva..
:cry: ... :cry: ... |
2 Attachment(s)
stiti ce e nasol... ? ca asta le face pe amandoua.. :)
Price: $--,--- Miles Per Gallon: --/-- mpg Curb Weight: ---- lbs Layout: Front-Engine/RWD Transmission: 6-Speed Sequential Engine Type: Twin-Turbo Inline-6 Displacement: 3210 cc Horsepower: 1200 bhp @ 7500 rpm Torque: 741 lb-ft @ 7400 rpm Redline: ---- rpm Performance 0-60 mph: -.- sec 0-100 mph: --.- sec Quarter Mile: --.- sec @ --- mph Skidpad: .--g Top Speed: 249 mph Braking, 60-0 mph: --- ft Slalom Speed: --.- mph :P |
Da...ma intreb oare cum o fi viata la 249 mile/h...si cine a fost \"dementul\" care i-a dat viteza asta, daca i-a dat-o vreodata...
|
Re:
Quote:
|
Price: $--,---
nu ai vazut ca scria mai sus... cine stie....cat o costa.. daca o costa... |
250 mph ... nu prea cred ... sau mai stii ?
Daca chiar au reusit sa obtina 1200CP de la un motor 6 in-line 3.2 atunci s-ar putea , desi ma indoiesc... poate cu NOS. |
toate aceste avioane le gasiti pe http://www.fast-autos.net/makes.html
|
Re:
bine zis....avioane.1200 cp?pei...banuiesc ca atinge mai mult de 400 km/h...nu?oricum..la viteza aia (unde ii dai blana??) nu mai vezi nimic...si nici nu poti sa anticipezi ...pei daca ai 400 km/h si vezi un tir in fatza (tiru fiind la 400 metri) in 2 secunde cred ca e langa tine...sau mai grav ...in tine.
|
Eu raman sceptic in privinta asta.
400km/h este o viteza ffff mare pt. orice masina.La 300-400 km/h nu mai este chestia numa' de motor, conteaza f mult si aerodinamica.De exemplu Bugatti Veyron cu ai ei 1000CP nu reusea sa atinga 400km/h pt. ca devenea prea instabila. Si apropo de avioane , sunt avioane care decoleaza la viteze mai mici de 200km/h.Pt ca o masina sa nu se ridice este nevoie sa se creeze o apasare aerodinamica care sa o tina la sol(asfalt) si care da batai de cap multor ingineri mai ales la viteze f mari cand masina devine instabila. Oricum , superba masina. |
Sunt masini, dar foarte rare. Nu stiu daca cele de F1 pot atinge 400 la ora. Am vazut un Corvette facut de Lingenfelter cu peste 500 cp care a emrs cu vreo 410 km/h. Cum ??? Habar nu am... :roll:
|
Desi au aproape 1000cp, alea de F1 nu ating 400 pt ca nu sunt facute pt asa ceva,ci mai mult pt acceleratii. Eu cred ca asta e in stare sa atinga aproape 400, daca o conduce un pilot klumea si are probabil si NOS...
Stuey, astea nu le incearca pe autostrada, ca nu-s dementzi la cap... :lol: Se duc si ei pe o pista ceva de avion sau cel mai probabil pe fundul unui lac sarat, din ala plat, asa cum fac au facut cand au doborat recordul de viteza cu masinile-avoane gen SCC Thrust. :wink: :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning