Tramontana o noua sportiva, nascuta in Spania - Costa Brava va fi prezenta la Geneva.
Date tehnice:
Motor V12
Putere >500 Hp
Cuplu 825 Nm
Rear wheel drive
Traction control
Cutie de viteze cu 6 trepte
Structura a sasiului din aluminiu
Caroserie cu elemente din fibra de carbon
Dimensiuni:
lungime: 4900 mm
Latime: 2070 mm
Inaltimie: 1200 mm
Greutate: 950 kg
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
au folosit aluminiu si fibra de carbon si bolidul are ~ 1tona
eu cred ca e cam mult...
iar performantele sunt pe masura motorului
daca pui motorul ala pe o dacie... tot aia e
la un v12 puteau sa mai scoata ceva cai parerea mea! si observ ca seamana cu modelul pus in poza de mine ... spuneti-mi si cum se numeste va rog ca-mi scapa numele !
sil are dreptate, ala din poza ta e prowler.
si revenind la masinuta aia, MAMAAAAAA, IN SFARSIT POTI IESI CU MASINILE DE F1 PE STRADA. asta e nu, un nou model de formula unu?
oricum super misto masinuta, pt un cart supradimensionat
acuma sincer ... are tenta sper designul unei masini de formula 1 ... da oricum .. in rest .. sa zicem ca ar arata bine .. spatele e fain ... da` botu` mi se pare ca ii cam aiurea ...
performantzele sunt demne de un sport car... dar designul e cam bushit... nu va aparea pe strazi prea devreme...probabil k se vor face kteva exemplare, atat.... pt miliardari...
Oare face un McLaren F1? Daca nu, degeaba s-au mai chinuit. Oricum arata bine mashina. Cum s-a mai spus, invetzi toate gropile si gurile de canal cu masina asta