![]() |
Tramontana
6 Attachment(s)
Tramontana o noua sportiva, nascuta in Spania - Costa Brava va fi prezenta la Geneva.
Date tehnice: Motor V12 Putere >500 Hp Cuplu 825 Nm Rear wheel drive Traction control Cutie de viteze cu 6 trepte Structura a sasiului din aluminiu Caroserie cu elemente din fibra de carbon Dimensiuni: lungime: 4900 mm Latime: 2070 mm Inaltimie: 1200 mm Greutate: 950 kg Performante: 0-100 km/h in 4 se Top speed: peste 300 km/h |
ce ciudat arata..... crd ca masina asta nu o sa apara pe strazi prea curand... in rest ce sa zic.. performante demne de un supercar
|
au folosit aluminiu si fibra de carbon si bolidul are ~ 1tona
eu cred ca e cam mult... iar performantele sunt pe masura motorului daca pui motorul ala pe o dacie... tot aia e 8) |
1 Attachment(s)
la un v12 puteau sa mai scoata ceva cai parerea mea! si observ ca seamana cu modelul pus in poza de mine ... spuneti-mi si cum se numeste va rog ca-mi scapa numele !
|
Plymoth Prowler si nu are nici o legatura ...nu prea seamana
|
sil are dreptate, ala din poza ta e prowler.
si revenind la masinuta aia, MAMAAAAAA, IN SFARSIT POTI IESI CU MASINILE DE F1 PE STRADA. asta e nu, un nou model de formula unu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum super misto masinuta, pt un cart supradimensionat |
OZN :lol: ....... inveti toate gropile din bucuresti cu asta :mrhappy:
|
prima replica de masina de f1 ....... spoookye, in afara de circuit nu ii vad utilitatea.
|
acuma sincer ... are tenta sper designul unei masini de formula 1 ... da oricum .. in rest .. sa zicem ca ar arata bine .. spatele e fain ... da` botu` mi se pare ca ii cam aiurea ...
|
mistocut .... nu e chiar frumos da e mistocut
|
performantzele sunt demne de un sport car... dar designul e cam bushit... nu va aparea pe strazi prea devreme...probabil k se vor face kteva exemplare, atat.... pt miliardari...
|
Oare face un McLaren F1? Daca nu, degeaba s-au mai chinuit. Oricum arata bine mashina. Cum s-a mai spus, invetzi toate gropile si gurile de canal cu masina asta
|
cand spui McLaren te referi la masina de strada sau la masina de formula 1, dar raspunsul este simplu, nu face pe niciuna :D.
|
Atunci de abia astept sa scoata prima bicicleta spanioloii astia, sa vedem daca-s mai bune decat alea Porsche.
|
sa vedem ce o sa poata .. sa faca pe strazi ... dak` o sa se lanseze vreodata ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning