Re: Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz dezvăluit. Nu săriţi încă să critic
Quote:
Originally Posted by YGD-sef
Zici ca e un caruciur pentru handicapati venit din viitor!
ma sa sti ca ai dat o idee buna... nu mar mira daca ar fi folosit pe post de caruciur pentru persoane cu handicapuri nu vad de ce nu... ideea este buna dar presupun ca a costa si mult orcum astea sunt vise
Re: Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz dezvăluit. Nu săriţi încă să critic
Quote:
Originally Posted by ovydioo
un 10+ pt merc. cu un motor mai puternic si alte gume cred ca masina asta ar face furori pe strada la fel ca smartu' crossblade. arata extraordinar
smart crossblade face furori pe strada ? ...e doar un carut de carrefour cu motor si 2 locuri ....daca asta se numea Opel ...toti ati fi zis ca nu sunt sanatosi cei de la opel ca au irosit banii sa faca dracovenia astsa
Conceptul tot concept ramane.....nu se va face asa ceva de serie. Totusi, cu 1,2KW sa ajungi la 25km/h nu e rau. Si autonomia mi se pare foarte convenabila la 350 km. Sistemul de propulsie este lucrul din care se poate invata cel mai mult din acest concept.
Nu e nevoie de asa ceva.
Cu noile reduceri la biciclete incepand de la cele cu roti ajutatoare pana la cele de drift , drag , circuit si offroad la un pret foarte bun, nu cred ca-ti mai trebuie Conceptul F-CELL Roadster de la Mercedes-Benz .
un motor de 500 cp si niste roti de tractor, ca peste o luna o sa vedem cateva in romania si sa reziste pe drumurile noastre.. hai aruncati cu pietre, sa facem o gasca sa-i batem.. ce oameni
Bravo mercedes, ceva original si cu siguranta nu e destinat spre vanzare, cel putin nu in forma asta...