Quote:
Originally Posted by sir_sanjei
ai dat serci pe gugal si ai ajuns u la concluzia ca v8 ala de pe merc e cel mai puternic aspirat de serie?
ce zici de 420 cp la 4,2 L aspirat,adica, ca sa intelegi si u 100 cp per litru comparat cu 100 cp per 1,2172 L
nui asa ca nu e chiar cel mai puternic aspirat?
cand am facut comparatia nu am bagat de seama ca e turbo vs non-turbo(greseala mea)
cat despre cutie cred ca habar nu ai despre ce vb(urmaresc evolutia acestei cv de mai bine de 3 ani, plus ca specialitatea mea sunt actionarile electrice/electronice, pneumatice si hidraulice, adica in teorie manc pe paine o cv tiptronica)
ai ft mare dreptate, uite ce face plictiseala din om, il face sa dea serci pe gugal si sa posteze prima chestie pe care o citeste. bv
|
Gata . Mi-am dat seama cu cine am ajuns eu sa ma contrazic aici :
Cu un copil care nu intelege nici daca-i desenezi !!!
Este ultima mea interventie in acest topic, daca vrei sa ramai slab ( prost ) pregatit si informat este alegerea ta ...
Tu zici ca un motor de 1.000 cc si 100 cp este mai puternic decat unul de 6.208 cc si 525 cp si puterea se masoara in cp / litru .
Atunci eu zic ca se masoara in cp / kg doar asa ca sa ma contrazic si eu cu un copil care studiaza de la 18 ani cutiile de viteza in loc sa-si vada de cutiile lui de cereale pt. micul dejun si normal ca la asa o varsta frageda nu are capacitatea sa inteleaga nici macar rolul acestora pe un autoturism .
Mai mult sau mai putin intamplator am condus ~ toate autoturismele din gama MB dotate cu 7 G Tronic si 7 G Tronic Sport sau AMG Speedshift inclusiv variantele 63 AMG si nu vorbesc ca tine din teorie predata la scoala sau pe unde oi fi citit tu despre asta ; poate in surprizele de la guma Turbo ???
Sunt convins ca habar nu ai nici macar cate trepte de viteza are in total aceasta c.v. pt. mersul inainte si inapoi !!!
Nu mai zic de rapoarte in transmisie, selector de comanda si moduri / programe de functionare .
Oricum, acum poti da search pe orice motor de cautare si vei gasi toate aceste informatii .
Ma astept ca interventia mea sa fi fost constructiva si ca interventia ta urmatoare pe orice forum public sa fie mult mai competenta si mai pertinenta <> asta spre binele tau .
Sa cresti mare baietas !!!