Quote:
Originally Posted by Lucian
Ehh ... lasa ... nu s-a inghesuit lumea nici la SINGURUL Opel Speedster 2.0 TURBO din Romania .
|
c vrei frate...toate masinile d acolo erau unice(adik aproape toate) unele au captat atentia mai mult decat altele.
c nu mi-a placut e k...multe masini nu aveau ce cauta acolo. am vazut multe masini frumoase in parcare, d c oare nu au intrat? erau deosebite. Un bertone...wow crek cel mai modifikt din tzara, era in parkre. oricum multe masini...era un golf 2 gri, un focus combi, un urs alb vai mama lui si vai d jantele p care le avea. avea 3 stikre, dintre care unu cu midnight si unu cu nsl, loganu' d la pioneer si alte masini.aa... apropo, SGM-ule, d c nu ai lasat si u capota ridicata sa vedem c ai sub ea, k la cum ai lasat-o acolo zici k prezentai exterioru', care no ofence nu ai c vedea in afara d sigurante si garda la sol.
a fost harababura mare, cam intuneric, zgomot d motoare, lumea nu mai avea rabdare pana la concursurile d sound si erau cu muzik la max si nu se mai intelegea om cu persoana
in rest felicitari, imi pare rau k nu am putut sa ma duc si azi. o sa pun si eu cateva poze, mai tarziu un pik.
felicitari 4TUNING ink odata si la mai multe astfel d spectacole.