Rabdare fratilor....nu disperati
Din cele spuse mai sus...se disting doua categorii clare (fara suparare): unii care n-au nici o treaba cu Lancia (EVO)...si unii care "se pricepe domn'e"
Masina este in acte o Delta GT ie 1.6, dar toate tablele exterioare si multe altele sunt de Evo 2 (de aia sunt si stramb montate

) luate de pe o masina care acu ceva ani alerga la VTM (capota este inca gaurita acolo unde au fost sigurantele)
Probabil motorul si transmisia au fost facute praf la vtm....si asa masina a ajuns "de strada", cu motorul si cutia de 1.6 gt ie. De aia nu are nici interiorul original, cel de curse a fost dat jos si incropit altul...la fel si rollbar-ul
Masina mai are inca pe ea suspensie Koni de asfalt (masina e incredibil de rigida)
Am luat masina de la un om de vreo 45 de ani care evident nu avea grija de ea pt ca nu stia ce inseamna masina asta...sa o fac sa merg cu ea la VTM.
Am la ea puntea spate cu planetarele, nu am grupul...deci e clar ca s-a intamplat ceva cu transmisia. A fost sparta si bara din fata si semnalul, de aia arata ciudat (si nu e de dacie...e o alta incropeala

)
In rest...frane pe disc dublu ventilate fata-spate, jantele originale, eleronul de evo, bord, volan, fete de usi originale, geamuri electrice, inchidere centralizata, servo si abs in portbagaj demontate...culoarea gri data cu un spray cred peste rosul de pe evo-ul de VTM.... tiganeli de-ale proprietarului
Pana la urma cred ca o sa fac masina de strada, e pacat totusi sa o stric la VTM... asta daca o sa mai am nervi si n-o s-o dau inainte
Numa' bine!