Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 19-12-06, 22:58   #1
B26LPX

Stage 2

B26LPX's Avatar

Thumbs down Delta 1.6

Aceasta este Delta mea ... EVO 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20061007_0016.jpg
Views:	385
Size:	198.5 KB
ID:	191164   Click image for larger version

Name:	IMG_20061007_0017.jpg
Views:	421
Size:	202.2 KB
ID:	191165   Click image for larger version

Name:	lancia delta evo2 79MVL 2.jpg
Views:	359
Size:	210.1 KB
ID:	191166  

Click image for larger version

Name:	angel eyes lancia.jpg
Views:	189
Size:	97.2 KB
ID:	191167  
B26LPX is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 23:44   #2
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

Default Re: Delta Evo 2

Bv ... nice car .. te pasioneaza masinile implicit intanlirile auto? .. vrei sa faci parte dintr-un club?
Rebel_Boy is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 11:01   #3
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

Thumbs up Re: Delta Evo 2

salut! tot respectul pentru italianca asta ! ai mare grija de ea...ca e pacat ...sunt destul de rare...si prea frumoase !
marsuleu is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 17:41   #4
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

super tare masina , da si u mai multe detalii pls !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 20-12-06, 19:52   #5
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

Exclamation Re: Delta Evo 2

asteptam si detalii ( an , motor , cp etc ) cat si poze cu interiorul!!!
Old 21-12-06, 17:52   #6
Fabulous

Stage 4

Fabulous's Avatar

Mie nu mi se pare a fi evo. Pare o Delta simpla, la care s-au umflat aripile cu fibra sau tabla.
Fabulous is offline   Reply With Quote
Old 21-12-06, 18:02   #7
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

ba eu zic ca e evo..uite aici : http://www.allsportauto.com/modules....o&zl_idMD=1209
intr-adevar...are aripile umflate...dar in rest e indentica...
Old 21-12-06, 18:08   #8
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

de fapt..asa si tre sa fie aripile...deci e absolut identica cu cea din pozele din linkul pe care l-am pus....
Old 21-12-06, 18:54   #9
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

e evo si e super misto masina , la cat ajunge una ???
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 21-12-06, 19:45   #10
razvand83

Stage 3

marfa angel eye-ul
cam cat costa asa ceva?
ca as vrea si eu
razvand83 is offline   Reply With Quote
Old 21-12-06, 20:02   #11
beck

Stage 5

beck's Avatar

nici o bucata de tabla nu vine bine pe masina, ori e o delta obisnuita ori a fost lovita pe toate partile...

semnalu ala de dacia berlina pune capac. iar culoarea aia nu a fost pe nici o integrala

pacat ca a ajuns in halul asta, daca nu ai posibilitatea sa o restaurezi mai bine o vinzi la cineva care poate si stie ce inseamna HF

480 hp/t
beck is offline   Reply With Quote
Old 21-12-06, 22:02   #12
sauceanu

Stage 3

sauceanu's Avatar

Member of:
[LANCIA]

No offense dar si mie mi se pare cam stramba -> aripile, capota, barele, usile ( si la culoarea asta am vazut numai o decapotabila limited edition. Sorry!
sauceanu is offline   Reply With Quote
Old 22-12-06, 02:40   #13
B26LPX

Stage 2

B26LPX's Avatar

Rabdare fratilor....nu disperati

Din cele spuse mai sus...se disting doua categorii clare (fara suparare): unii care n-au nici o treaba cu Lancia (EVO)...si unii care "se pricepe domn'e"

Masina este in acte o Delta GT ie 1.6, dar toate tablele exterioare si multe altele sunt de Evo 2 (de aia sunt si stramb montate ) luate de pe o masina care acu ceva ani alerga la VTM (capota este inca gaurita acolo unde au fost sigurantele)

Probabil motorul si transmisia au fost facute praf la vtm....si asa masina a ajuns "de strada", cu motorul si cutia de 1.6 gt ie. De aia nu are nici interiorul original, cel de curse a fost dat jos si incropit altul...la fel si rollbar-ul
Masina mai are inca pe ea suspensie Koni de asfalt (masina e incredibil de rigida)

Am luat masina de la un om de vreo 45 de ani care evident nu avea grija de ea pt ca nu stia ce inseamna masina asta...sa o fac sa merg cu ea la VTM.
Am la ea puntea spate cu planetarele, nu am grupul...deci e clar ca s-a intamplat ceva cu transmisia. A fost sparta si bara din fata si semnalul, de aia arata ciudat (si nu e de dacie...e o alta incropeala )

In rest...frane pe disc dublu ventilate fata-spate, jantele originale, eleronul de evo, bord, volan, fete de usi originale, geamuri electrice, inchidere centralizata, servo si abs in portbagaj demontate...culoarea gri data cu un spray cred peste rosul de pe evo-ul de VTM.... tiganeli de-ale proprietarului

Pana la urma cred ca o sa fac masina de strada, e pacat totusi sa o stric la VTM... asta daca o sa mai am nervi si n-o s-o dau inainte

Numa' bine!
B26LPX is offline   Reply With Quote
Old 22-12-06, 07:22   #14
uno

Stage 3

Pai ar fi bine sa ai destui nervi sa scoti o belea de masina din asta ! Bafta la resturare ca masina are potential !
uno is offline   Reply With Quote
Old 22-12-06, 08:31   #15
marsuleu

Stage 5

marsuleu's Avatar

nu e vorba ca nu ne pricepem...ideea e ca tu vii cu ditai topicu DELTA EVO 2 , lumea automat intra "sa se uite si okii lor" ..si fiecare isi spune o mica parere...eu spre exemplu nu am observat micile detalii ( gen : semnalul de dacie, ca sunt putin strambe liniile) pt ca am fost captivat de peisaj. imi place mult masina asta...si nu am stat sa analizez fiecare mic defect al ei...per ansablu arata ca o EVO si cu asta basta. dar tu ai tinut sa ne demonstrezi ca suntem necunoscatori ..si de fapt ai pus topicul la oha..sa vezi ce zice lumea dom'le...si pe urma sa vii cu tu verdictul : 2 categorii (cunoscatori / noncunoscatori ) . este drept ca putini au avut ocazia sa vada si sa-si plimbe hoitul intr-o masina ca asta...dar asta nu inseamna ca tre sa ne dai tu peste nas ...mai bine spuneai de la inceput ce istorie are masina , si asa evitai parerile si comentariile tuturor "nestiutorilor" !

- Copyright 2026 4Tuning -