Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 16-10-08, 21:09   #46
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default Re: Delta Evo 2

nu va mai certati aiurea, danut a zis ca are o masina de vanzare....cel care coment era artur_rebelul .......Hooliganu`#1 tu ai cumparat BKP-ul pana la urma? l-ai refacut? ce planuri ai cu ea?
Cipin-KUS is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 21:11   #47
Hooliganu`#1

Stage 5

Hooliganu`#1's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Danut_fubu...nu era pentru tine...pentru artur rebelul era ! Scuze, nu mi-am dat seama ca tu mi-ai raspuns...Dar chiar nu inteleg, cum de ai crezut ca vorbesc cu tine...?
Hooliganu`#1 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 21:20   #48
Hooliganu`#1

Stage 5

Hooliganu`#1's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Quote:
Originally Posted by Cipin-KUS View Post
nu va mai certati aiurea, danut a zis ca are o masina de vanzare....cel care coment era artur_rebelul .......Hooliganu`#1 tu ai cumparat BKP-ul pana la urma? l-ai refacut? ce planuri ai cu ea?
Da, eu l-am luat, e refacut, functional, e alergat de masinile de militie mereu cand e vazut...e o nenorocire de masina, doar ca mecanicul meu nu vrea sa-mi mareasca presiunea in turbina ca nu vrea sa ma aiba pe constiinta si deocamdata o ard cu presiune 0.5 bari...trebuie sa ajung pe la el sa mi-o mareasca sau sa ajung prin alta parte...Planuri...huh...in primul rand sa-i fac amortizoarele ca e barca, mai ales pe spate, si cand pun frana la viteze mari, imi fuge masina de spate...trebuie sa-i iar flanse sa-i scot rotile de pe spate mai inafara sa se vada mai bine si sa fie putin mai stabila si sa-i iau niste jante frumoase de Integrale...astea sunt cele mai apropiate...dupa care urmeaza, in functie de bani, sa o fac mai puternica...sa vedem...
Hooliganu`#1 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 21:27   #49
Cipin-KUS

Stage 5

Cipin-KUS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[Opel]
[DAEWOO]
[Old School Cars]
[LANCIA]

daca cauti piese eu am si de mecanica si de caroserie......si de motor de 8v si de 16v cand ai nevoie de cevanu ezita sa ma contactezi.....era sa uit sa o stapanesti sanatos!
Cipin-KUS is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 21:28   #50
danut_fubu

Stage 1

eu nu am comparat nimik, eu doar am un evo 2 de vanzare si n-am zis nimik de 140 de cai si nu m-am dat mare ca stiu motoare!
danut_fubu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -