Salutare. As vrea s-o dau, poate se gaseste careva sa aiba grija de ea in continuare, eu am salvat-o, si doar am vopsit-o si am schimbat toate consumabilele, incluzand distributia, curele accesorii, etc. + rezolvat multe alte bubite mici care tineau de nefunctionalitati pe la diverse. De asemenea, am refacut semnalele fata COMPLET + stopurile spate profi (erau crapate si lipseau bucati din ele) Nu a necesitat si nici nu necesita tinichigerie, tabla chiar e super, vopseaua super, nuanta originala, interiorul chiar foarte ok, mai putin scaunul soferului. Are trapa, geamuri electrice pe fata, ceva muzica, merge bine.
Buba: mi-a ramas mie acceleratia blocata din cauza unui surub de colier nenorocit de la admisie, prost pozitionat in trecut si ulterior motorul a avut ceva bataie usoara intre 2500 si 3000 de ture. Desfacut motorul, si gasit problema: cuzinetii (de cota 0 (ZERO) originali Lancia (stantati) batuti la cilindri 1 si 2. Am sa rezolv eu problema in perioada imediat urmatoare, era rezolvata pana acum insa nu mi-a permis timpul. Am luat setul de garnituri si simeringuri complet pentru motor, si cuzinetii, asteapta sa-i montez, dupa ce verific si rectific (daca-i necesar vibrochenul). Motorul chiar e ok, chiulasa-i impecabila, axele cu came sunt NOI, rolele noi, supapele + pahare si pastile noi.
Accept cash in principiu (timpul nu imi mai permite a doua masina) sau....in cel mai rau caz, schimb cu ceva miiiic de tot pentru oras: tico, matiz, etc spre exemplu.
Pretul ar fi undeva la 1500 euro negociabil (strict achizitia + vopsitul masinii), de restul nu mai zic, ca n-are rost.
PS: nu ma grabesc, nu prea as da-o, ca mi-e foarte draga, dar...nu mai am timp de nimic