Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 28-01-13, 21:31   #1
westcoast_customs

Stage 1

westcoast_customs's Avatar

Default sfat cumparare Lancia

Salut , as vrea sa cumpar o Lancia Ypsilon an ''97 motor 1.2 , si nu stiu prea multe de modelul acesta. M-ar ajuta ceva pareri legate de motor,piese daca inca se gasesc pt ca am vazut ca este un model destul de rar.. ,sau orice opinie in legatura cu ea este binevenita. Multumesc !

Last edited by westcoast_customs; 28-01-13 at 21:36.
westcoast_customs is offline   Reply With Quote
Old 28-01-13, 21:43   #2
lanciabella

Stage 3

Thumbs up Re: sfat cumparare Lancia

Salut! Lancia Ypsilon este o masinuta destul de fiabila! Motorul de 1242 8V sau 16 V se regaseste si pe Fiat Punto- multe din piese se potrivesc la ambele modele! Este fabricata pe platforma Fiat Punto si poti sta linistit deoarece este o masina pentru care se gasesc piese fara probleme si la preturi foarte rezonabile... chiar si in dezmembrari gasesti diverse! Succes!
Old 28-01-13, 22:03   #3
westcoast_customs

Stage 1

westcoast_customs's Avatar

Default Re: sfat cumparare Lancia

@lanciabella : sal ,are motorul de 60 cp cred ca e cel in 8v ;asta auzisem si eu ca are motor de fiat punto ceea ce cred ca este de bn..dar ca piese telescoape etc,uzuabile adica se gasesc in preturi acceptabile gen corsa,fiesta?
sau dc se nimeresc cu cele de punto cum ai zis ar fi f bine... intreb asta pt ca e un model destul de rar si nu prea stiu nimic de ea insa mi-a placut ca interior si chiar mi s-a parut o masina destul de ok pt oras , zilele astea ramane sa ma hotarasc , ms de sfat

Last edited by westcoast_customs; 28-01-13 at 22:20.
westcoast_customs is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -