Caut sa cumpar o lancia delta integrale preferabil 16v.
Nu ma intereseaza starea tehnica, nici daca e sau nu imatriculata in Ro(preferabil sa fie).
Daca stiti pe undeva una poate imi dati si mie de stire.Va multumesc mult de ajutor.
Greu de gasit nu e.Era una chiar sub nasul meu si nu am stiut asa ca am pierdut-o.
La craiova nu mai sunt.Mai are doar cateva piese iar cea pentru vtm nu ma intereseaza.Vreau o masina cat mai originala.
Se intelege ca nu vreau o masina de 10000 euro ci una sa o repun pe picioare(sunt mecanic).
Am gasit ceva in italia dar trebuie intai sa trag o fuga sa le vad.Totusi caut si aici poate gasesc ceva.
Daca se poate poate imi dai numarul tau si ne auzim la un telefon.
Multumesc.
Salut , am doua integrale dezmembrate , dintre care una inmatriculata. Am doua motoare de 16v si doua de 8v . Ambele masini au transmisiile complete : cutii, cutii de transfer , cardane si diferentiale spate, planetare. Daca te intereseaza suna-ma 0724595492.
Website: www.TCMTurbo.ro
ciudata intrebare.Pai depinde de masina.Daca e evoluzione sau nu, de cum arata, inmatriculata sau nu, probleme mecanice, etc.
Asadar depinde de multe aspecte.
Daca ai de vanzare spune un pret, pune o poza si un numar de telefon si ne intelegem.
Salut , am doua integrale dezmembrate , dintre care una inmatriculata. Am doua motoare de 16v si doua de 8v . Ambele masini au transmisiile complete : cutii, cutii de transfer , cardane si diferentiale spate, planetare. Daca te intereseaza suna-ma 0724595492.
Cat ceri pe cea inmatriculata ?Ce an de fabricatie are ,si ce motor ?