Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > LANCIA

LANCIA Forum Lancia - dedicat posesorilor de Lancia: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 22-07-10, 21:26   #1
blu3manx

Stock

Default Sfat achizitie Lancia

Salutare !

Deschid acest topic pt a va cere parerea in achizitionarea unei Lancia Lybra.

Momentan am un renault laguna 1.Sunt strain in masini italiene.Ma tenteaza lybra datorita pretului comparativ cu dotarile ei.
Optiunile mele sunt:

- Lancia Lybra LX 2.0 16 valve ,cutie automatica s-tronic,116 CP,full ,37500 KM,an 1999

- Lancia Lybra 2.4 jtd,cutie manuala,full, 105.000km ,an 2005

Ce parere aveti despre lancia,merita sau sa-mi vad de treaba mea?!

Lancia lybra 2.0 16 valve cutie automata nu am gasit nicaieri,mi se pare suspect,dar omul zice ca asa e din fabrica,km se jura ca sunt reali.

Care ar fi o afacere mai buna,cea cu km putini sau cea mai noua?!
blu3manx is offline   Reply With Quote
Old 23-07-10, 11:53   #2
dirty harry

Stage 2

Default Re: Sfat achizitie Lancia

Quote:
Originally Posted by blu3manx View Post
Salutare ! Care ar fi o afacere mai buna,cea cu km putini sau cea mai noua?!
Depinde ce vrei de la masina si depinde foarte mult de cati kilometri vei face anual.
A, si a-propos, esti sigur ca vrei sa faci o afacere?
Vezi care dintre proprietari iti place mai mult.
dirty harry is offline   Reply With Quote
Old 23-07-10, 12:11   #3
dirty harry

Stage 2

Quote:
Originally Posted by blu3manx View Post
Lancia lybra 2.0 16 valve cutie automata nu am gasit nicaieri,mi se pare suspect,dar omul zice ca asa e din fabrica,km se jura ca sunt reali.
Exista o cutie automata in 4 rapoarte pe Lybra '99, numita"comfortronic". Vezi ca motorul de 2 litri trebuie sa aiba 20 valve si 5 cilindri din cate stiu eu..si da vreo 110 sau 112 kW, adica vreo 150 de cai la 6500 rpm.

Ma poti intreba pe privat pe care-as cumpara-o daca n-as avea rate la casa de platit.

Last edited by dirty harry; 23-07-10 at 12:22.
dirty harry is offline   Reply With Quote
Old 02-08-10, 09:25   #4
hiena

Stage 5

hiena's Avatar

īţi recomand Lybra 2.4 JTD, consuma puţin , ai putere şi este o maşină extrem de fiabilă, dar ai grijă cu mecanicii noştrii...nu prea se īnţeleg cu italiencele.
hiena is offline   Reply With Quote
Old 05-08-10, 23:03   #5
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Lancia ca şi marcă observ că este subapreciată, deşi oferă opţionale demne de mărci cu renume, la un preţ modic.
Mai ales că tu vorbeşti de o automată, cu atāt mai bine, părerea mea. Conduci de plăcere!

So, I could drive a Lancia!
Old 09-08-10, 11:06   #6
ME.Beast

Stage 5

ME.Beast's Avatar

Member of:
[Moderators]
[LANCIA]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Lancia ca şi marcă observ că este subapreciată, deşi oferă opţionale demne de mărci cu renume, la un preţ modic.
Mai ales că tu vorbeşti de o automată, cu atāt mai bine, părerea mea. Conduci de plăcere!

So, I could drive a Lancia!
De unde stii tu ca Lancia este subapreciata? Ca eu n-am auzit pe nimeni sa zica asa ceva..!
Da-mi si 2,3 motive pentru care ar fi subapreciata.
ME.Beast is offline   Reply With Quote
Old 19-03-11, 23:38   #7
eugenn3003

Stage 1

Member of:
[LANCIA]
Red face Re: Sfat achizitie Lancia

Nu este subapreciata, este doar necunoscuta!

Foarte putini romani știu sau au auzi de Lancia!

Pentru majoritatea conducătorilor auto, mașini se fabrica doar in Germania, respectiv - Opel Astra '97 (pe care il au toți cocalarii), BMW - aka Bring Me the Woman, Mercedes (In special clasa E si S si obligatoriu alb, nu de alta, dar ei cred ca daca se imbraca in alb, isi iau masina alba, li se face pielea mai alba), respectiv Wolksvagen (in traducere libera "mașina poporului", o mașina buna de altfel, ușor de īntreținut, dar cu opțiuni puține din fabrica și un interior nu foarte prietenos).

Cānd cineva aude de Lancia, Saab, Rover, Seat sau Alfa Romeo e posibil sa te īntrebe la ce echipa joaca. Dar nu trebuie sa ne mire, conform unui studiu, aproximativ 500.000 persoane din Romānia sunt analfabete (si nu cred ca i-au numărat pe toți), iar 50% din adolescenți au probleme cu cititul.
eugenn3003 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -