Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Painting - Airbrush - Viniyls

Painting - Airbrush - Viniyls Locul in care artistii isi expun cele mai reusite creatii in domeniul Painting, Airbrush si Viniyls.

Reply

Thread Tools
Old 12-11-08, 23:13   #106
vali_arte

Stage 3

Member of:
[AirBrush]
Default Re: aerograf in cta

hayabusa in lucru
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1239.jpg
Views:	261
Size:	79.3 KB
ID:	698340   Click image for larger version

Name:	IMG_1246.jpg
Views:	236
Size:	68.6 KB
ID:	698341   Click image for larger version

Name:	IMG_1242.jpg
Views:	257
Size:	84.1 KB
ID:	698342  

vali_arte is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 10:11   #107
vali_cta

Stage 2

Thumbs down Re: aerograf in cta

mica poveste ... vali_arte sau cum sa iei tzeapa de 150 euro .... pe prietenul nostru l-am gasit pe net ... mama am vazut capota de la seat am zis wow nu imi vine sa cred in sf in cta cineva care nu face aerograf kitch cu amazoane ... hayabusa e a mea in pozele care le-a pus el pe net arata de 1000 $ dar in realitate , realitatea cruda e ca sunt infecte linii trasate aiurea , culori diferite , plastice inca ude de lac amprente , vopseaua sarita , gazate , gauri in chit vizibile , un actipild original de pe carena pe care nu s-a obosit sa il dea jos a vopsit peste ..... mi-a crescut tensinea o sa pun cat mai curand poze ca sa nu faceti greseala mea ..... IL sun nu raspunde , il sun nu raspunde , intr-un final raspunde si vb si vb si vb si cica el nu e vopsitor si ca e desenator si ca de 150 euro mi-a facut chiar prea multe !!!! eu i-am dat ce bani mi-a cerut el nu l-am obligat sa accepte el a zis intai 300 e dupa ma batea la cap pe mess si dupa un timp a zis 150 si aveam banii i-am dat model pe care o sa il atasez sa vedeti cum trb sa arate moto mea care prinde 340 si el imi zice in nerusinarea lui ca eu am acceptat sa iasa naspa ca i-am zis ca nu am pretentii mari !!!!!!!!!!!! l-am intrebat poti sa o faci ca in poze da frate ..... i-am zis cand dai vopseaua ma chemi .... nu raspundea la telefon .. sa nu vad eu ce *** face el si mi-a adus direct astea mizeriile astea si acum nu vrea sa imi mai dea banii inapoi i-am zis ca munca e simplu sa si-o ia ca le zgarie cu cheia si ma ia cu vrajeli ca vai numai vopseaua e 4 mil ... o sa pun poze , ca ele vorbesc cel mai bine
Attached Thumbnails

Name:	RTS1300_10.jpg
Views:	321
Size:	106.3 KB
ID:	699407   Click image for larger version

Name:	RTS1300_14.jpg
Views:	259
Size:	84.4 KB
ID:	699408   Click image for larger version

Name:	RTS1300_12.jpg
Views:	311
Size:	117.0 KB
ID:	699409  

Last edited by vali_cta; 14-11-08 at 10:20.
vali_cta is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 08:26   #108
stephio

Stage 4

stephio's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]
[AirBrush]

Vai vai vai!!!!
Eu cred ca acea suma nu este ce stiu eu ce si nu ar strica sa ajunga inapoi la proprietar, macar va incerca sa acopere pagubele partial cu ea...
E pacat de motor!

Eu asta consider ferm.
stephio is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 23:07   #109
cicioc

Stage 5

cicioc's Avatar

Member of:
[AirBrush]

suma aia e nimik
e chiar gratis as putea spune
in poze motorul arata f bine nu stiu cum e in realitate
pacat ca nu sunt pozele mai mari
daca zici ca sunt diferentze de nuantze la culori acolo e o problema
daca nu sunt atucni matuieshte-o toata si mai aplica inca un lac asa cum trebuie pe ea si o sa fie ok dar zici care si linii strambe
asta e... sunt multi aici care fac si ai avut din ce sa alegi . tara e mica si decat nervi mai bine te deplasezi la altcineva in caz ca in orasul in care stai nu e ok
dar cateodata comoditatea ...eh .. e si vina ta :P
lol
alta data ai sa alegi pe altcineva dar cu sigurantza si pretul va fi altul ca aceea suma...nu ma trezesc dimineatza sa o pregatesc pt suma aia mai ales la o hayabusa care are si supraftaza mare de lucru ..
bafta multa si felicitari pt motor, e superb cum arata (inafara de vopsea de care zici ca nu e bine)
tel .0727969900
cicioc is offline   Reply With Quote
Old 25-11-08, 09:49   #110
pery27

Stage 4

Puteti spune ce vreti , il cunosc pe Vali si mie mi-a facut treaba buna ,a dovedit ca este un artist .Ceea ce am vrut ,aia a desenat.L-am recomandat in cateva lucrari pana acum si totul a decurs ok .Sunt sigur ca exista si altii mai buni ca el , experienta isi pune cuvantul ,sunt sigur ca si in cazul meu ca se putea face mai mult in privinta lacului ,dar ceea ce conteaza este ca SUNT MULTUMIT , a facut lucrarea repede , pretul a fost OK , timpul de executie a fost mic ,ba chiar sa deplasat 50 km pana la Mangalia ca sa realizeze lucrarea .
P.S Vali nu lasa hienele nemultumite sa te discrediteze pe forum .Urmatoarele lucrari tot cu tine le voi face .
pery27 is offline   Reply With Quote
Old 25-11-08, 18:51   #111
vali_arte

Stage 3

Member of:
[AirBrush]

ms pery.si multumesc celor ca tine care apreciaza cu adevarat munca.

ps: intai vedeti care e treaba si apoi aruncati cuvinte
Old 27-11-08, 01:53   #112
vali_cta

Stage 2

)) voi credeti ca in pozele alea 3 e moto mea asa cum arata acum dupa ce a facut asta opera lui de arta ???? o sa fac poze ca mi-a fost sila sa ma si duc sa le fac asa sunt de mizerabile si 150 euro daca va pun ... in sf 10000 de vorbe nu fac 2 lei sa fie el sanatos sa isi plateasca chiria si intetinerea si o sa ne intalnim nu e prb poze o sa pun ca sa il fac de ...... pana la capat ca e un vopsitor ......................... numai aerograf nu face

poate la slobozia acolo asta e aerograf la tine la tara vali , sa vopsesti tractoarele cum ai vopsit moto mea si iti dau taranii aia cu lopata in cap si te lasa in sant sa mori

Last edited by no limits design; 02-12-08 at 11:58.
Old 02-12-08, 11:57   #113
no limits design

Stage 5

no limits design's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

okay ai spus ce ai avut de spus....nu o sa iti sterg posturile dar orice om greseste si daca continui sa ii faci imagine proasta o sa sterg posturile....cu atat mai mult cu cat vorbesti urat cu el

like my fb page
no limits design is offline   Reply With Quote
Old 02-12-08, 15:52   #114
Laptiucu

Stage 5

no offence dar si tu ai vorbi urat cu el daca ai fi in locul lui.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 05-12-08, 22:53   #115
no limits design

Stage 5

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

Poate sa vorbeasca urat cu el la telefon, pe mess , face to face..... dar nu pe forum.
(asta o spun ca moderator)
sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
parerea mea personala este ca gresit omul...... banuiesc ca si-a cerut scuze..... chiar nu cred ca a vrut sa faca asta intentionat
Old 06-12-08, 02:01   #116
vali_cta

Stage 2

Quote:
Originally Posted by no limits design View Post
Poate sa vorbeasca urat cu el la telefon, pe mess , face to face..... dar nu pe forum.
(asta o spun ca moderator)
sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
parerea mea personala este ca gresit omul...... banuiesc ca si-a cerut scuze..... chiar nu cred ca a vrut sa faca asta intentionat

inteleg ce zici dar aici am citit de el de bine si mi-am luat tzeapa si acum vreau oamenii care s-ar gandii sa apeleze la el sa se gandeasca de 2 ori inainte sa dea foc la bani , poze ca dovada nu am avut timp sa fac si nu am gasit o camera foto misto ca am fost extrem de ocupat ... la telefon nu raspunde mi-a dat-o pe nevasta-sa sau concubina lui sau cine o fi si am vb cu ea cred ca 1 ora dar oamenilor le e fomica si le place sa dea tzepe vopsite cu sprayuri de la Brick de 6 Lei ........ nuvb prosti carenele sunt execreabile
Old 06-12-08, 10:04   #117
no limits design

Stage 5

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

fa-ti timp si pune poze....sunt chiar curios cat de rau arata
Old 06-12-08, 11:30   #118
vali_arte

Stage 3

Member of:
[AirBrush]

1.omule poti sa imi faci reclama negativa cat vrei, pe mine nu ma afecteaza cu nimic
2.ti-am dat-o pe "concubina" la telefon ca noi doi am vorbit si nu ne intelegeam absolut deloc, fiecare o tinea pe a lui
3.pune odata pozele alea "groaznice" ,nu tre' sa cumperi aparat profesional,
4.dc pery (baiatul din mangalia) e foarte multumit de lucrare, de care tu zici ca am furat pozele de pe net si le-am pus aici ca sa impresionez
5.nu am incercat sa insel p nimeni si nu voi incerca
Old 09-11-09, 19:39   #119
vali_arte

Stage 3

Member of:
[AirBrush]
Default indian

o casca motor
Attached Thumbnails

Name:	casca indian.jpg
Views:	111
Size:	155.8 KB
ID:	1169245  
Old 10-11-09, 11:20   #120
no limits design

Stage 5

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

nu mai faceti off topic aici.... daca aveti ceva de discutat aveti pm....
si BOASKA invata sa vorbesti frumos fiindca este un forum public
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -