Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Painting - Airbrush - Viniyls

Painting - Airbrush - Viniyls Locul in care artistii isi expun cele mai reusite creatii in domeniul Painting, Airbrush si Viniyls.

Reply

Thread Tools
Old 20-08-09, 00:12   #1
THuG-Radu

Stock

Default Putin ajutor - vopsea :)

Sunt nou aici, sper sa postez unde trebuie, dar avand in vedere ce ma intereseaza, sectiunea asta se apropie cel mai mult.

Am un Opel Corsa din 2005 (nu radeti, nu e nu stiu ce, dar e a mea ) si as vrea sa o vopsesc ... alb perlat sau albastru perlat (albastru frumos, sky blue sau cum i`o zice ).

Intrebarea mea : cam cat m`ar costa toata treaba asta (vopsea alea alea + manopera) asa ... aproximativ, nu`mi trebuie un pret exact, ci aproximativ, ca sa pot sa imi fac o idee, ca sa stiu cum sa`mi gestionez banii (as vrea si jante, folii, putina muzica, poate un kit frumos, faruri etc).

Am fost directionat catre acest forum de niste amici, ca fiind cel mai indicat loc sa cer ajutor, asa ca va multumesc anticipat pt. raspunsurile ce vor urma
THuG-Radu is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 22:23   #2
lau88

Stage 2

lau88's Avatar

Member of:
[4Rally]
[DACIA]
Default Re: Putin ajutor - vopsea :)

daca vrei o nuanta perlata o sa fie cam scump ,, te costa undeva la 1300 de euro

www.ono41.ro -
vopsitorie auto
lau88 is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 22:30   #3
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

mai intai kitul, jantele si dupaia vopseaua. nu e o prioritate vopseaua pentru ca masina e aproape noua plus ca daca o vopsesti si dupa iti pui kit exterior dai banii degeaba pe vopsirea barilor originale.
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Old 21-08-09, 23:50   #4
THuG-Radu

Stock

Bine, asta stiu si eu )
Dar acuma ma interesez de preturi, sa vad ce si cum ...
Old 22-08-09, 01:35   #5
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

ce culoare e masina acum?
Old 22-08-09, 05:57   #6
THuG-Radu

Stock

Gri metalizat
Old 22-08-09, 11:14   #7
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]

daca ii pui niste jante negre si o mai modifici putin la exterior iti garantez ca nu o sa mai vrei sa schimbi culoarea, cel putin pe moment
Old 22-08-09, 12:22   #8
THuG-Radu

Stock

Partea nasoala e ca o am de 2 ani ... si in 2 ani am acumulat o serie de zgarieturi pe ea (am tot lasat, tot am zis c`o fac, c`o fac, c`o fac ...) si vreau s`o vopsesc toata. Si am zis ca daca tot o vopsesc, de ce sa nu`i schimb culoarea. M`am gandit la o culoare perlata, pt. ca arata superb. Dar daca e 1300 de euro, ma gandesc ca si o culoare metalizata arata bine ) Ca totusi, 1300 pe criza asta ...
- Copyright 2025 4Tuning -