Voi urmari de acum.....cine scrie....cine nu....cine e membru cine nu.....poate vi se va pa rea slab.....we don't care....we.....CSR.....participati la forum....pe net....ca daca nu.....avem de vorbit dragii mei....la intalniri unii nu veniti.....pe forum....zero barat.......de 6 luni nu am intrat......am vazut 15 posturi maxim.....asa nu se face treaba......baieti....la munca...nu munca defapt.....nu stres....ar trebui sa o faceti din placere......sau nu?.....va pup.....va astept cu scuze......bune......
Lajule..chill...lasa-i macar sa respire o saptamana...poate li stricat mouse-ul la unii si nu au timp sa imi ia altu=))) glumeam..il sustin pe laju in ce a zis...un sticker pe masina cu csr nu e destul...ala se poate da jos noaptea in parcare:-"
hehe si pe strada unde locuioesc in prezent este un vw polo model de prin 97-00 parca galben cu csr.
am mai vazut o vectra alba de taxi cu csr
mai sunt.
acum eu ma retrag
Bite off more than you can chew, then chew it. Plan more than you can do, then do it.