Quote:
Originally Posted by Laju
Ca sa nu sterg...sau mut...noi andrei parca am vorbit ceva....ca facem...ce facem...ne-am intalnit...am vorbit am discutat...iat tu ai fost acela care a spus...ca acela care se abate de la treburi....sa se ceara singur afara....sa nu ii astepte pe ceilalti sa ii atraga atentia....deci te ceri?...sau doar incerci sa o faci pe aia ce nu creste mare, mare din nou?...nu te inteleg uneori...si nu suntem "neste prieteni"...incercam sa facem o comunitate....dar tu esti cu 2 fete...si daca din randurile noastre...cei ce am "inceput"...si visat CSR-ul acu 2 ani...avem piedici...te miri de ce nu merge?....si oricum....ca sa revin....noi aveam doar un S.R.L.....la care facem acum un club sportiv....si toata lumea....poate sa faca parte....cum sa ma exprim mai bine...."pe acte"....asteptam sprijin si pareri de la oricine....si de asemenea...prieteni....si membrii....scuzati de offtopic....nu stiu daca se poate considera sau nu....dar trebuiau lamurite......
|
ai dreptate ....am vorbit ceva.....acum cat timp....si tot nu s-a facut ceva
daca ma cer afara????? de la ce sa ma cer afara???? ce ai facut tu ca sa nu te ceri afara ??? altceva dacat sa duceti oamenii cu zaharelu'
sa fie clar nu exista nici un club CSR si pana nu o sa existe nu cred ca-i frumos sa tot umblati cu abureli. exista un srl cu care de altfel nu avem tangenta nici unul dintre cei care am avut visu ala de demult............asa ca draga prietene nu ma lua pe mine cu chestii d-astea
.....cu doua fete?????? nici nu ma obosesc sa iti mai raspund la chestia asta asa ca pana n-o sa fie ceva clar negru pe alb.....nici sa nu incerci sa mai raspunzi la posturi de genu asta
...si n-am zis-o sa te supar pe tine in special