09-04-07, 18:23
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Re: CSR-poze si discutii
da foarte tare.......parca erai infocat fan csr acum se pare ca dai foc la tricouri...dar ce mai ...
|
|
|
12-04-07, 01:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [TIME SQUAD] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by gangsta
SILI ar fi bine sa fi mai finutz in posturile care le faci
|
Nu am scris nimic rau...obscen...sau jignitor la adresa cuiva....asa ca nu vad de ce imi stergi/modifici postu...era purul adevar...Multi au fost fani csr si acuma nu mai is...simplu ca buna ziua...nu cauta cearta unde nu este....
daca nu va convine sa scriem aici faceti un forum privat cum au aia de la MR, unde numai cei din club au acces!
12-04-07, 02:03
|
|
Stage 5
|
foart bine dar nu vad ce tre sa scrii tu asa la sectiunea csr????...... nu inteleg....ma vezi pe mine pe time squad sa scriu ca nu is fan al clubului time squad???......deci pls terminati mai odata...si lasati-ne in pace...ai iesit foarte bine.....dar termina ca nu ii rost !
|
|
|
12-04-07, 13:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CicioNE
foart bine dar nu vad ce tre sa scrii tu asa la sectiunea csr????...... nu inteleg....ma vezi pe mine pe time squad sa scriu ca nu is fan al clubului time squad???......deci pls terminati mai odata...si lasati-ne in pace...ai iesit foarte bine.....dar termina ca nu ii rost !
|
Din moment ce e un forum public imi permit sa scriu unde vreau...Esti bine venit sa scrii si tu unde vrei...
|
|
|
12-04-07, 13:49
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
bine ca de ceva vreme ati fost prieteni si acum va scoateti ochii... de ce nu puteti sa faceti sa iasa ceva bun din aceasta batalie intre cluburi??
eu as vrea sa fac parte din CSR, dar pana acum nu s-a putut, nu am avut masina. ma acceptati??
|
|
|
12-04-07, 17:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Detman
bine ca de ceva vreme ati fost prieteni si acum va scoateti ochii... de ce nu puteti sa faceti sa iasa ceva bun din aceasta batalie intre cluburi??
eu as vrea sa fac parte din CSR, dar pana acum nu s-a putut, nu am avut masina. ma acceptati??
|
Sper ca tu stii e inseamna prieteni,nu?
O fost ce o fost si cu asta basta!Nu sa scos nici un ochi stai linistit!
|
|
|
12-04-07, 18:49
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [VW]
|
stiu ce inseamna prieteni ... am f putini dar care merita deplin.
eu sunt outsider inca )
|
|
|
12-04-07, 20:42
|
|
Stage 5
|
Asta e ...intr-adevar e forum liber se poate posta dar pls fara ofense aiurea ca nu are rost !
|
|
|
13-04-07, 19:59
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Piry
detman, nu e nici o batalie, si ufo nu te-am acuzat ca daca faci curat esti comunist, fa curat vere ca asa e frumos dar eu nu vad posturi inutile aici, sunt dispute pe care ala care o editat postul lui xili le-a creeat, daca nu se stergea / edita nu mai venea nimeni sa sara in sus.
si imi pare rau dar trebuie sa dau dreptate lui xili, e forum public unde poate posta oricine si nu exista restrictii, asta e riscul care si-l asuma oricine cand isi face o firma / magazin / sau masina, ORICE, trebuie sa poti sa accepti si laudele dar si criticile, plus ca xili nu critica, el observa doar (faza cu fanii)
va doresc succes, si va rog sa nu mai postati dupa mine offtopic-uri, topicul se numeste csr poze si discutii, asa ca daca aveti ceva poze sau discutii legate de csr, sunteti invitatul meu sa le postati.
|
da...nu vezi posturi aiurea pentru ca sunt sterse...eu ii sterg si la ufo si el mie....si dak e nevoie la oricine....asa cum vor fi si ultimele posturi...dreptul la libera exprimare e una...cenzura moderatorilor e alta...ei de aceea sunt pusi/demisi din posturi pentru a face treaba/lasa pe altii sa faca...ai drept la libera exprimare oriunde nu apare cenzura...suferi?...vrei sa te exteriorizezi?...ai de comentat?...orice lucru de genul acesta...fa-ti tricouri,postere,pune vinyluri pe masina ta...fa conferinte de presa...aici nu se accepta offtopicul,rautatea sau orice comentariu ce poate duce la dezordine si certuri.Iar daca ati lua regulamentul la puricat ati citi o gramada de chestii care credeati ca le puteti face/scrie pe forum si defapt nu se poate...si ati mai vedea ca sunt multe motive pentru care puteti fi banati.Nu inteleg de ce plictisiti vizitatorii/userii cu comentarii inutile...doriti sa fac o sectiune comentarii inutile?...va rog scoateti la iveala spiritul constructiv din voi iar daca nu il gasiti nu mai scrieti aici...
Last edited by Laju; 13-04-07 at 20:02.
|
|
|
14-04-07, 20:32
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [4Tuning International] [VW] [Nissan] [Mitsubishi] [Toyota] [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by CicioNE
sectiunea csr
|
ti-am vazut masina ieri si alaltaieri .. frumoasa
|
|
|
14-04-07, 23:33
|
|
Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
wobule esti in tara? hai maine sa ne intalnim ..iti dau measaj pe privat
|
|
|
15-04-07, 11:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
ti-am vazut masina ieri si alaltaieri .. frumoasa
|
melsi melsi:P
|
|
|
17-04-07, 02:06
|
|
Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
poze de la tuning show din ungaria
|
|
|
17-04-07, 12:26
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [MERCEDES] [VW] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
numa atata... frumos...
|
|
|
17-04-07, 17:05
|
|
Stage 5
|
Am si eu o intrebare ... Cine se ocupa cu autocolante ??? As vrea sa imi fac un logo (sigla) care vine pe luneta ... dimensiuni 40/40 cm si la ce pret ... multumesc
|
|
|
|
|