Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
nu ma supar dar ce fac cu batranica asta a mea cu bmw nu poti face ...si ce poti face cu bmw nu pot face cu a mea ..normal dar eu in fata pun un sac de ciment si egalez cat de cat greutaeta ...si sa stiti ca se simte ,anul trecut cand am participat la raliul zapezilor cu 1100 sa stiti ca aveam cauciucuri de vara si supernova aia gri m-a luat cu 1 secunda jumate si era cu cauciucuri de iarna asa ca nu are rost sa compari masina de 35 de ani cu una noua.dar va spun ca se duce frumos .e mai greu de controlat cateodata dar senzatia e misto..intrebati pe sandrei lool
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
DACIUTZA MEA DE 35 DE ANI face multe manevre misto si la raliul zapezilor aveam un sac de nisip in fata care se simte foarte tare la stabilitate pe curbe ...nu faci ce face un bmw dar si 1100 stie ceva lool o sa ne intalnim sa vedeti acum ca e zapada
Pt. alexufo si pt dacia lui tot respektul!!!!!!!!!!!
am vazut-o cum merge, si merge bine
totusi e o masina de 35 de anisori si asta trebuie apreciat!!!!!!!!
nu ma supar dar ce fac cu batranica asta a mea cu bmw nu poti face ...si ce poti face cu bmw nu pot face cu a mea ..normal dar eu in fata pun un sac de ciment si egalez cat de cat greutaeta ...si sa stiti ca se simte ,anul trecut cand am participat la raliul zapezilor cu 1100 sa stiti ca aveam cauciucuri de vara si supernova aia gri m-a luat cu 1 secunda jumate si era cu cauciucuri de iarna asa ca nu are rost sa compari masina de 35 de ani cu una noua.dar va spun ca se duce frumos .e mai greu de controlat cateodata dar senzatia e misto..intrebati pe sandrei lool
un var de`a meu lucra la o firma de distributie.....pe un DAMAS
iarna punea 3-4 saci de nisip in spate....