Re: Mai facem o intalnire pana la craciun????Eu as zice sa facem!
mah stiti ceva eu ma las patimas nu ma mai bag faceti voi ce vreti!!!
vad ca nu se poate asa
ce oameni sunteti mah???????
pensionari stati acasa sa va uitati la tv si sa cititi ziaru?!!
Daca pe niste feciori idioti ii mananca in fund sa voteze si nu au nici o legatura cu CSR, personal ma voi ocupa de acestia. Clar am fost si sper ca s-a inteles
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
da...detaliile..am vb cu horica si maine ne adunam la sala sporturilor la ora 12:30 si de acolo..surpriza..avem 3 variante: una ..cafa..2 si 3 o sa stiti cei ce veniti maine la 12:30..si nu o sa regretati
cata pls...numarul tau de tel pe privat ca iar nu il mai am in agenda..parca cineva il sterge are cev afiguri in cap telu asta
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
azi a fost beton in cartodrom .zi frumoasa ...motoare turate ..sarituri peste cauciucurile de delimitare ..CSR a fost prezent la concursul "Tanara Speranta" pt a fi galeria lui Vlad Cosma (cea mai tare galerie+ca a avut fani si din brasov care au venit pana in cluj sa il vada )...oricum vlad va da mai multe informatii...
vlad azi te-ai descurcat foarte bine ..vedem deseara daca bei de fericire sau de necaz ...
oricum distractia continua la "strand "...pe frigul asta eu nu ma apropii de apa ...poze si filme mai tarziu