Quote:
Originally Posted by VladGti
Am inteles ca aseara a fost si o cursa intre kwx-u si czt-u si ca czt-u a fost peste "masina de raliu" care "a confirmat 20 de ani la rand". Si am mai inteles ca czt-u nu prea a avut cu cine sa se dea  si ca l-a cam dat pe pe micul 5'ar. Deci se pare ca czt-urile au inceput sa confirme si ca isi pot pastra figurile 
|
De ce pui ghilimele? Sa stii ca desi nu imi plac renault-urile , trebuie sa recunoastem ca renault-ul 5 KWX chiar a fost si este o masina destul de tare. Trebuie sa tinem cont de valoarea masinii si de munca depusa la modificarea masinii. Plus de asta ... pe vremea cand KWX se dadea la curse ... domnisorul Trandafir Bogdan se juca cu putza in tzarana.
Si stai linistit ca avea cu cine sa se dea czt-ul, numai ca nu a vrut ... unora le place sa se si ascunda ....
Exista 2 cielo-uri care asteapta la start la urmatoarele legale acest colt.
Tot timpul am fost fair-play si am acordat revansa si am recunoscut cand am fost infrant(n-am dat-o de gard cum ca n-as fi plecat bine si alte balarii si sa cer revansa si a doua zi sa fug repede la master tuner sa fac soft sa scot parleala) , spre deosebire de altii!
Ne-am lamurit de caracterul tau domnisorule Trandafir !
DE VANZARE CIELO GSI 16V!!!
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...o-gsi-16v.html