Quote:
Originally Posted by dogarel
Oarecum OT:
Zilele aste am auzit o varianta care m-a nelamurit total:
O serie de GTI-uri care au venit stock cu turbina mai mare. Exista asa ceva?
|
da, stiu de un baiat din constanta, care nu are edition 30 gti, si totusi are alta turbina, un pic mai mare. de ce nushtu, probabil au fost o serie pe care au incercat alte turbine, n-am idee. edition 30-u in orice caz am citit ca are aceeasi turbina ca noul cupra si ca noul s3, si anume kkk k04.300
astazi am rezolvat o problema la un furtun de aer si am facut revizia si spre surprinderea mea nu a mai dat deloc in nas... sau poate doar n-a mai dat azi.. si-o sa dea maine. cei care mi-au facut softu (si-i multumesc lui ceky pentru faptul ca nu le-a dat numele

) "cica" se uita peste fisierele care le-am trimis cu dyno-uri, vag-com loguri, problema descrisa si modificarile facute. sa vedem daca sunt in stare sa faca ceva.
cat despre tfsi, cu cip calibrat cum trebuie (si in cazu in care nu are masina probleme de alte naturi, cum poate multi avem) si cu evacuare turbo-back ar trebui sa dea pe dyno intre 260 si 275 cai la volanta. asa zic toti producatorii, asa le-a dat la majoritatea care au facut modificarile astea pe afara cu felurite coduri de motor (inclusiv BWA). sincer la mine, in al doilea dyno (cel cu evacuarea), urca spre 260 cai pe la 6000rpm (eu am pastrat un catalizator stoc), dar da in nas peste 4800 si se vede clar pe grafic. o s-o mai incerc zilele astea si daca doamne-ajuta

) nu mai da in nas, ma duc iar pe dyno.. (o sa dea in nas :P )