| Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum. |
10-12-08, 09:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Re: Kadett UGA - dyno la Master Tuner
Quote:
Originally Posted by U_TUNING
Dragos a venit la Braila cu slick-uri de asfalt asa ca.......
|
Acele slick-uri erau ceva mai bune decat niste cauciucuri de strada .. dar se putea si mai bine.
|
|
|
10-12-08, 11:24
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
Eu din cate am vazut acolo cu ochii mei si din cate imi amintesc ca am vazut la Braila a venit cu ceva de gen.......daca ma insel imi cer scuze!!!!
Eu din cate stiu.....astea sunt slick-uri de asfalt....dar cine stie poate nu ma ''pricep'' atat de bine la anvelope din moment ce mie nu imi trebui slick-uri :P
|
10-12-08, 11:54
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
anvelopele cu care am fost echipat la Braila, prin bunavointa lui Lucian, sunt super ok si impreuna cu un cadou pe care doresc sa mi-l fac singur de Craciun sper ca problemele astea cu plecarea si mersul in zig-zag sa dispara...ce e amuzant la anvelopele astea este ca in mers capata un zgomot de zici ca rulmentii de la roti sunt praf...
|
|
|
10-12-08, 12:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by U_TUNING
Eu din cate am vazut acolo cu ochii mei si din cate imi amintesc ca am vazut la Braila a venit cu ceva de gen.......daca ma insel imi cer scuze!!!!
Eu din cate stiu.....astea sunt slick-uri de asfalt....dar cine stie poate nu ma ''pricep'' atat de bine la anvelope din moment ce mie nu imi trebui slick-uri :P
|
Dar de ce vrei tu sa fi tendentios ? Am spus ca era mai bine decat cu cele de strada dar se putea si mai bine. Asta pt ca a fost incaltat cu RS7 . RS9 ar fi fost o alegere mai buna . Intelegi ? Asta ca sa nu mai spun ca sunt slickuri ce costa de 5 ori mai mult decat ce a avut el si care fac treab ade 10 ori mai buna. Intelegi ... raule ?
|
|
|
10-12-08, 12:27
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
|
|
|
|
10-12-08, 12:29
|
|
 Stage 5
|
You wish !
|
|
|
11-12-08, 13:36
|
|
|
Dream Squad Member
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
|
am eu doua slickuri aproape noi noutse, Michelin, pe 17" la super pret dak te intereseaza
|
|
|
11-12-08, 15:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Achim
am eu doua slickuri aproape noi noutse, Michelin, pe 17" la super pret dak te intereseaza 
|
lasa-mi un PM cu pretul poate imi fac un cadou de craciun 
eventual poate ai si un link sa vad cum arata
|
|
|
12-12-08, 07:21
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
|
|
|
12-12-08, 08:44
|
|
|
Dream Squad Member
 Stage 5
|
merci mult Bogdan  nu vroiam sa ii "stric" topicul lui Dragos... i-am trimis inca de ieri pm lui MadCow  dar merci again
|
|
|
12-12-08, 09:43
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by B39738
anvelopele cu care am fost echipat la Braila, prin bunavointa lui Lucian, sunt super ok si impreuna cu un cadou pe care doresc sa mi-l fac singur de Craciun sper ca problemele astea cu plecarea si mersul in zig-zag sa dispara...ce e amuzant la anvelopele astea este ca in mers capata un zgomot de zici ca rulmentii de la roti sunt praf...
|
Nu stiu parerea ta personala.....mie unu imi place la nebunie sunetul ala.......nu seamana chiar cu cel de rulmenti...dar e interesant "shuieratu`".
|
|
|
12-12-08, 23:26
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by B39738
|
LSD 
|
|
|
13-12-08, 14:09
|
|
|
Dream Squad Member
 Stage 5
|
asta e clar ceea ce trebuie... investitia nu stiu dak e asa "serioasa" ... ma refer dpdv financiar... ca stiu ca unul Quaiffe e ~ 800 de euro (nu pt cutie de C20LET, dar in general)
|
|
|
13-12-08, 17:46
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by Achim
asta e clar ceea ce trebuie... investitia nu stiu dak e asa "serioasa" ... ma refer dpdv financiar... ca stiu ca unul Quaiffe e ~ 800 de euro (nu pt cutie de C20LET, dar in general)
|
In schimb comportamentul masinii se schimba radical, total altfel trebue condus.
|
|
|
13-12-08, 19:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Hexer
In schimb comportamentul masinii se schimba radical, total altfel trebue condus.
|
...de unde sti?...adica banuiesc ca ai condus...din moment ce spui asta..
UGA
|
|
|
|
|