Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Re: XCE Media
Hai noroc, stimati colegi!
Pai bine ma.... nici o poza cu Tico de la event-ul de asta vara, organizat de XCE? Va e rusine cu masina mea, aah? Pai de ce ma, ca a luat 2 premii, adica:
-locul IV la dB drag 1x12" - 133,3 dB si
-locul I - Best custom.
Hai ca pun eu poze "in loving memory", ca intre timp masina a cam disparut :
probe de aseara de la bucuresti cu e30 turbo ( sese partener si bun prieten xtreme club emotion) , impreuna cu cativa prieteni ...335 biturbo si calibra turbo peste 400 cp.
watch out!!!
probe de aseara de la bucuresti cu e30 2.5 turbo ( sese partener si bun prieten xtreme club emotion) , urmeaza calibra 450+ cp (cateva poze de la vopsit) si ursul terminat...cu soft si etc.
watch this!!
mai ianis dar inca nu te-ai prins ca nu stam sa postam aiurea doar de dorul de a posta . lucrurile importante ce urmeaza sau ideile si planurile ce sunt pe ultima suta de metri nu se posteaza ca baga lumea ochiul )) si nu ar mai fi surpriza ca de obicei ). uite e3o urs turbat in probe si calibra 4x4 +450cp in probe , ce mai zici acum )) si stai ca urmeaza dresura de cp inainte de plecarea la un mare eveniment unde suntem invitati , adica se lucreaza . si cand spunem se lucreaza se stie ca de fiecare data ies pe strazi cam 5 maasini new .
aaaaa am uitat sa zic 30 + 280 cp inaite de softare
mai ianis dar inca nu te-ai prins ca nu stam sa postam aiurea doar de dorul de a posta . lucrurile importante ce urmeaza sau ideile si planurile ce sunt pe ultima suta de metri nu se posteaza ca baga lumea ochiul )) si nu ar mai fi surpriza ca de obicei ). uite e3o urs turbat in probe si calibra 4x4 +450cp in probe , ce mai zici acum )) si stai ca urmeaza dresura de cp inainte de plecarea la un mare eveniment unde suntem invitati , adica se lucreaza . si cand spunem se lucreaza se stie ca de fiecare data ies pe strazi cam 5 maasini new .
da...ce sa zic....sa vedem pe viitor ce se mai intampla
sincer din filmuletele alea nu mi se pare cine stie ce masina...adica sa te dea pe spate la felu cum trage
probe de aseara de la bucuresti cu e30 2.5 turbo ( sese partener si bun prieten xtreme club emotion) , urmeaza calibra 450+ cp (cateva poze de la vopsit) si ursul terminat...cu soft si etc.
watch this!!
Arata bine de tot Calibra...
Felicitari si ... asteptam produsul finit.
salutare baieti !!!!!!!!!!! scrie dracu si tu tarane acolo sa vada baietii cine este ca pana si in capra cu tre iezi se prezinta lupu la usa )))))) onu sunt baieti circar ordinar si umflat )))