m-am gandit in felul urmator... nu stiu cati folosesc GS..si pt provocarea asta m-am decis sa fac si eu un graff pe hartie.. rog un moderator sa sterga postul de mai sus ...( dau o punga de seminte)
bha io il postez maine ca azi nu am timp ca deabea ce-am venit de la RADNA
asta nu e prea OK.. din moment ce ai propus battle'ul trebuia sa te gandesti mai bine la termen..acum as fi putut sa ma bat cu pumnul in piept pt ca teoretic am gastigat prin neprezentarea adversarului..dar nu imi sta in atitudine..deocamdata sunt fair play..asa ca.. grabeste graff'ul ala..
am o intrebare si eu cum face in gs-ul asta cu mausul sau cu altceva cum ar fie acel maus de la laptop...pt ca am auzit ca iimai usor cu ala..?
si as vrea sa provoc pe care vor sa se bage (si toti userii se poate) la o prcovocare ccu tema : un sport ex: football bascketball rucby s.a...termen de postare a desenelor pana la data de 30 august..
Salutare baieti . Nu stiu daca o sa va suparati pe mine ... dar lansez si eu o provocare printre voi ( eu nu le am cu graffiti-ul asa ca apelez la voi) , dau un suc sau o bere in funcite de preferinte celui care face cel mai frumos graffiti cu numele meu RZV . Astept desenele voastre . Va multumesc anticipat
aXel....e greu sa spui unui om sa invete sa faca graffiti.....mai ales daca are si o varsta...mai inaintata....nu cred ca mai e ca noi un pusti de 15-16 ani ........app..grafful meu este in lucru.........cred ca il postez maine....