Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: Prima mea masina dragutica zic eu
ai perfecta dreptate... toate au inceput.. dar pentru a progresa tre sa exersezi ... mult... bafta in continuare si sa vedem cat mai multe desene de la tine ... apropo ... pare cunoscut design-ul
aici am sa incep sa imi pun lucrarile..aceasta am facut-o acum..e prima masina pe care o fac stiu ca nu e prea buna dar..nimeni nu s-a nascut invatat.
opportunity...nu te supara..dar sa nu crezi ca ma dau mare...am incercat sa fak si eu masina lui ace axel dupa acel tutorial.uite ce mi-a iesit.iti jur:nu ma dau mare ca mie mia iesit mai bn ca tn.oricum:fa diferenta la elipse si la proportie.oleak strambe.
ma parerea mea e ca sa nu va incepoeti "cariera" de desenator cu masinii...incepeti cu lucruri simple spre exemplu un cub care la prima vedere pare simplu da fara sa stii desena un cub in perspectiva corect nu stii desena nimic...dupa faci corpuri de rotatie si continui...si dupa multe exercitii de astea incepi si tu si te joci cu formele si iese o masina...si daca tot faci o masina nu te iei dupa tutorialu lui ace(chiar daca se supara)pt ca e foarte prost facut ...fara incadrare elipse asa cum is ele facute....sunt destule tutoriale cu masini desenate de "maini" celebre...scuze daca am suparat pe cineva
__________________ “Arhitectura este sculptură locuită” Constantin Brancusi