Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Prima mea masina dragutica zic eu (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/28971-prima-mea-masina-dragutica-zic.html)

Opportunity 12-12-06 15:56

Prima mea masina dragutica zic eu

1 Attachment(s)
aici am sa incep sa imi pun lucrarile..aceasta am facut-o acum..e prima masina pe care o fac :) stiu ca nu e prea buna dar..nimeni nu s-a nascut invatat.

Ace Axel 12-12-06 18:12

Re: Prima mea masina dragutica zic eu

ai perfecta dreptate... toate au inceput.. dar pentru a progresa tre sa exersezi ... mult... bafta in continuare si sa vedem cat mai multe desene de la tine ... apropo ... pare cunoscut design-ul :p

PointMaster 16-12-06 13:02

seamana putin cu Audi A2

Ace Axel 16-12-06 21:51

dak zici tu ... nu t contrazic :D

mba 20-12-06 18:51

seamana cu chevroletu ala nou albastruu special pt curse(nam poze)

bLoNduL 05-03-08 16:09

Eu zick k sa folosit de tutorialu facut de ACE AXEL :P k de acolo am invatat shi eu cateceva

no limits design 06-03-08 00:34

ace axel face tutoriale??......hmm .....app succes cu desenele opportunity

Ace Axel 06-03-08 09:48

e clar ca nu ai intat pe topicul de tutoriale, nici macar din curiozitate :lol:

no limits design 06-03-08 11:49

nu cred k aveam nevoie....dar hai k intru pentru tine

LKS 07-03-08 17:57

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 658001)
..nimeni nu s-a nascut invatat.

Dar nici nu are rost sa se apuce...

:D :D Glumesc .. pune mana pe tutoriale ! :D

Opportunity 07-03-08 18:26

lol topic din 2006.. e ceva de atunci baieti.. nu prea am mai incercat sa desenez LOL. Sperii tot forumu'...o sa mai incerc..ciau

Darius DMS 09-03-08 18:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 658001)
aici am sa incep sa imi pun lucrarile..aceasta am facut-o acum..e prima masina pe care o fac :) stiu ca nu e prea buna dar..nimeni nu s-a nascut invatat.

opportunity...nu te supara..dar sa nu crezi ca ma dau mare...am incercat sa fak si eu masina lui ace axel dupa acel tutorial.uite ce mi-a iesit.iti jur:nu ma dau mare ca mie mia iesit mai bn ca tn.oricum:fa diferenta la elipse si la proportie.oleak strambe.

Opportunity 10-03-08 21:16

Bravo vere...esti tare ... no comment.. tu vezi ma de cand e topicu' numa' de desene nu imi mai arde

MoldamiN 11-03-08 19:12

ma parerea mea e ca sa nu va incepoeti "cariera" de desenator cu masinii...incepeti cu lucruri simple spre exemplu un cub care la prima vedere pare simplu da fara sa stii desena un cub in perspectiva corect nu stii desena nimic...dupa faci corpuri de rotatie si continui...si dupa multe exercitii de astea incepi si tu si te joci cu formele si iese o masina...si daca tot faci o masina nu te iei dupa tutorialu lui ace(chiar daca se supara)pt ca e foarte prost facut ...fara incadrare elipse asa cum is ele facute....sunt destule tutoriale cu masini desenate de "maini" celebre...scuze daca am suparat pe cineva

All times are GMT +2. The time now is 05:24.

- Copyright 2026 4Tuning