Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Freehand - Desene de mana

Reply

Thread Tools
Old 29-11-07, 13:22   #1
Razvan_SM

Stage 3

Razvan_SM's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]
Default JVT Tuning design

Aici am sa postez toate desenele pe care le fac si eventual niste virtual tuning facut in photoshop. Nu pun din prima deoarece trebuie sa le fac poza pt ca n-am scanner. Daca vreti si voi sa faceti desene va reconand tutorialele pe care le gasiti aici: http://www.automotiveforums.com/vbul...hp?t=235850%20
Razvan_SM is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 14:31   #2
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
Default Re: JVT Tuning design

si nu puteai sa astepti pana aveai si desenele? asa e doar un topic care sta degeaba ...
Ace Axel is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 20:08   #3
Razvan_SM

Stage 3

Razvan_SM's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]
Red face Re: JVT Tuning design

Quote:
Originally Posted by Ace Axel View Post
si nu puteai sa astepti pana aveai si desenele? asa e doar un topic care sta degeaba ...
Nu chiar. Am vrut sa postez la totorial si am vazut ca e inchis. In alta ordine de idei, da-ti cu parerea:
( unele chestii nu-mi plac nici mie, de ex:
ca e pe foaie de mate
roata spate arata ca dracu
etc )
Eu zic ca-i bine pt un incepator si mai ales pt anii mei.
Old 29-11-07, 20:17   #4
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[VW]

da ...e un inceput ... imi aduce amimte de inceputurile mele. e complet disproportionata dak tot ai postat tutoriale incearca sa le si citesti ...
Old 29-11-07, 20:29   #5
Razvan_SM

Stage 3

Razvan_SM's Avatar

Member of:
[No Limits racing team]

Quote:
Originally Posted by Ace Axel View Post
da ...e un inceput ... imi aduce amimte de inceputurile mele. e complet disproportionata dak tot ai postat tutoriale incearca sa le si citesti ...
M-am uitat peste tutoriale dar nu-mi ies exact ca acolo... dar asta e , repetitia e mama invataturii...
Ca sa ma invat am rugat pe cineva da-mi faca rost de hartie de calc si-mi scot la imprimanta poze si iau modelu` de pe ele....pana ma invat.. Dup-aia mai vedem.
Masina asta e cam nehotarata. Am vrut initial sa fie un hibrid, apoi m-am razgandit sa fie un focus combi, dar e ceva intre Deci nici eu nu stiu ce vrea sa fie . Trebuie sa recunosc ca stilul asta de desenat l-am invatat dintr-un tutorial ( daca nu ma insel chiar al tau) . Dar hey, pentru primul desen eu zic ca e ok
Old 30-11-07, 08:26   #6
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[VW]

nu-ti recomand sa copiezi o masina ... mai bine incearca sa t uiti la ea si sa o reproduci, sau mai bine invata sa o construiesti singur. fa-ti linii d ajutor.
- Copyright 2026 4Tuning -