Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Freehand - Desene de mana

Reply

Thread Tools
Old 12-07-07, 06:47   #1
Spookie

Stage 3

Talking Help

Mai baieti...pai salut in primu rand...sunt nou in lumea voastra :P [a desenelor de mana] as dori si eu un forum unde lumea vorbeste doar despre desene de mana .. despre drawing si sketch... mam apucat si eu sa desenez...fac masina "basic" cum sar spune...dar nu reusesc nici cum sa fac botu' la masina ...fatza stiti voi :P daca ati putea sa imi dati un tutorial ash fi tare multumit...am multa rabdare la desenat dar ma enervez usor ca nu am idee cum sa desenez botu' ala amarat....

-- Mam uitat la toate tutorialele voastre dar nu pricep din care parte sa incep...cu ce linie sal fac paralel [ spoileru' de la botu' masinii ] ...nu prea inteleg nimic

-=- Ps frumoase tutoriale Axe Axel... :P
Spookie is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 00:21   #2
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]
Default Re: Help

salut ... bine ai venit printre noi ... vroiam sa iti recomand topicul cu tutoriale .. dar se pare k lai gasit si singur ... nu exista o metoda fixa pentru a desena ... fiecare are metoda lui proprie ... tutorialele sunt acolo doar pt a oferi un mic ghidaj ... restul depinde de tine

legat de tutorial .. am vrut sa fac aseara unu, dar am intampinat nijte probleme ... o sa vina unu nou in curand ... cred /sper

bafta
Ace Axel is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 00:24   #3
Spookie

Stage 3

Multumesc , macar e cineva care ma baga in seama astept ajutor ca eu tot desenez dar nu pot face botu masinii
Old 13-07-07, 00:31   #4
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]

am vrut sa iti raspund dupa-amiaza ... dar eram la servici si am avut nijte treaba si nam mai apukt ... tiam trimis un pm cu idul meu dak vrei sa vb sau ai nevoie de ajutor
Ace Axel is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 00:40   #5
Spookie

Stage 3

Tiam raspuns la pm...am scris aici...cred ca nu ai vazut pm'u
- Copyright 2026 4Tuning -