Cred ca e pollul cu cele mai reusite desene de pana acum
beck103- Frumoase desene, vad ca te pricepi la perspectiva si proportii, dar la celelalte elemente mai ai de lucrat, si plansa pare prea aglomerata mai ales cu scrisurile alea, oricum te pricepi.
blue macca- Desenul asta ar merge pe coperta unei reviste, e prea bun. Ai folosit markere la asta? Imi poti spune marca te rog?
mnc.risty si
red_fury - doua desene exceptionale, amandoua sunt lucrate pana la cel mai mic detaliu, au fost doua lucruri care m-au ajutat sa aleg, first: narile de la desenul tau
Cristi puteau fi facute mai egale si mai drepte asa cum sunt cele de la
red_fury, al doilea lucru a fost cladirea din spate care m-a cucerit, ai intarziat cu desenul dar acum intelegem toti de ce, eu deocamdata nu am atata rabdare pentru fundal, se poate vedea podul de la desenul meu ca a fost facut la repezeala
). De asta am votat desenul tau
red_fury. Asta nu inseamna ca unul este mai bun ca altul, sunteti amandoi maestrii, a fost doar parerea mea. Felicitari la amandoi
sergiu_gh - imi place mult desenul tau, mereu nimeresti culorile cele mai bune, doar roata aia din spate ma deranjeaza, e prea inclinata, daca o faceai ca cea din fata era totul perfect, oricum felicitarile mele
shu.lee BMW-ul tau e unicat si asta imi place mult, sa nu renunti la stilul asta cu masina
gri si jantele
portocalii, e prea fain
skyZZo - singurul care a realizat un e36 estate, eu sunt mort dupa masinile break, e frumos desenul, dar trebuia sa faci putin transparent parbrizul, cred ca ar fi dat mai bine, si cred ca scanerul asta te trage in jos mult, dar stilul imi place. Felicitari!
Sper sa ne mai unim asa si la ursulet
Succes!